Sealed Air Fill Air

De Sealed Air Fill Air is een luchtverpakkingssysteem. De Fill Air is een perfect product voor het opvullen dozen. Er zijn twee luchtverpakkingssystemen ontwikkeld:

1. Sealed Air Fill Air 2000
De Sealed Air Fill Air 2000 is de snelste en efficiëntste in zijn soort: levert tot wel 100 luchtkussenzakken per minuut. De folie waarvan de luchtkussenzakken worden gemaakt heeft diverse testen in de distributiecyclus doorstaan en geeft maximale zekerheid. Het systeem kan aangesloten worden op het normale stroomnet en er is geen compressor voor nodig.

2. Sealed Air Fill Air Rocket
De Sealed Air Fill Air Rocket is een snel, eenvoudig, licht en compact luchtverpakkingssysteem. Er zijn drie verschillende folie breedtes mogelijk die omgezet kunnen worden in twee verschillende luchtkussenlengtes, waardoor je zes mogelijk luchtkussenmaten kan maken. De Fill Air Rocket kan ook aangesloten worden op het stroomnet.

De grote voordelen van Sealed Air Fill Air zijn: maximale effectiviteit, ideaal voor het opvullen van dozen (geen extra gewicht), sterke folie, maximale zekerheid, brede toepasbaarheid en eenvoudig te bedienen.

3. Fill-Air Flow
De Fill-Air Flow is de nieuwste oplossing, speciaal voor het produceren van luchtkussenzakjes voor kleinere bedrijven. De Fill-Air Flow kan eenvoudig worden bevestigd aan een tafel of muur en produceert 11 tot 20 opgeblazen luchtkussenzakjes per minuut. Door het compacte formaat is dit een ideaal apparaat voor bedrijven met lage verzendvolumes en weinig ruimte.

Wilt u weten welk luchtverpakkingsssysteem van Sealed Air Fill Air het beste bij uw product past? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.