Sealed Air Fill Air

De Sealed Air Fill Air is een luchtverpakkingssysteem. De Fill Air is een perfect product voor het opvullen dozen. Er zijn twee luchtverpakkingssystemen ontwikkeld:

1. Sealed Air Fill Air 2000
De Sealed Air Fill Air 2000 is de snelste en efficiëntste in zijn soort: levert tot wel 100 luchtkussenzakken per minuut. De folie waarvan de luchtkussenzakken worden gemaakt heeft diverse testen in de distributiecyclus doorstaan en geeft maximale zekerheid. Het systeem kan aangesloten worden op het normale stroomnet en er is geen compressor voor nodig.

2. Sealed Air Fill Air Rocket
De Sealed Air Fill Air Rocket is een snel, eenvoudig, licht en compact luchtverpakkingssysteem. Er zijn drie verschillende folie breedtes mogelijk die omgezet kunnen worden in twee verschillende luchtkussenlengtes, waardoor je zes mogelijk luchtkussenmaten kan maken. De Fill Air Rocket kan ook aangesloten worden op het stroomnet.

De grote voordelen van Sealed Air Fill Air zijn: maximale effectiviteit, ideaal voor het opvullen van dozen (geen extra gewicht), sterke folie, maximale zekerheid, brede toepasbaarheid en eenvoudig te bedienen.