Sealed Air Korrvu

Met Sealed Air Korrvu® producten zorgt u voor optimale bescherming bij het verzenden van kostbare en breekbare producten zoals laptops, tablets en telefoons. De Sealed Air Korrvu® producten bieden bescherming door het producten te fixeren en te laten zweven in de verpakking. Hierdoor ontstaat er een buffer tussen de buitenste verpakking en het product. De oplossingen zijn eenvoudig in gebruik en snel te verwerken.

Sealed Air Korrvu® Retention

De Retetion uitvoering zorgt ervoor dat uw producten gefixeerd worden door middel van een frame in de verpakking, zodat deze niet verschuiven tijdens het verzenden. De Retention maakt gebruik van een folie waar het product onder geplaatst wordt. Bij het verder het opzetten van de verpakking wordt de folie strak getrokken, zodat het product geen kant op kan. De Korrvu Retention is eenvoudig in gebruik en biedt uw producten extra bescherming. Zo werkt u efficiënt en zorgt het voor minder beschadigingen. Hoe de Sealed Air Korrvu® Rentention opgezet wordt, ziet u in onderstaande video.

 

Sealed Air Korrvu® Suspension

De Sealed Air Korrvu® Suspension laat producten als het waren zweven in de verpakking. De Supsension maakt gebruik van twee lagen folie waartussen het product wordt geplaatst. Hierdoor zorgt de Sealed Air Korrvu®Suspension voor een buffer gecreëerd tussen de buitenste laag van de verpakking het en product. Dit zorgt voor een constante bescherming voor breekbare producten, zelfs na herhaaldelijk valle, schokken of trillingen. In de onderstaande video ziet u hoe de Suspension gebruikt wordt.

Het hergebruiken van de Sealed Air Korrvu®

Sealed Air Korrvu® fixeer- en zweefverpakkingen kunnen opnieuw worden gebruikt. De folie blijft sterk en veerkrachtig en de verpakking is daardoor geschikt voor herhaaldelijk gebruik en retourzendingen. Enkele Sealed Air Korrvu® fixeerverpakkingen hebben zelfs een antistatische fixeerfolie en zijn dus uitermate schikt voor het verzenden van kwetsbare elektronische (onder)delen. Kortom de Sealed Air Korrvu® fixeer- en zweefverpakkingen zijn veilig en supersnel in gebruik, ook voor uw klant!

Sealed Air Korrvu® kopen

Heeft u interesse in de oplossingen van Sealed Air? Als officiële dealer van Sealed Air kunt de oplossingen rechtstreeks bij ons bestellen. Neem contact met ons via het contactformulier of bel naar 0413-724904.