Sealed Air Korrvu

Sealed Air Korrvu® Select- Verpakkingen bieden bewezen productbescherming en maximale veelzijdigheid. De oplossingen zijn gemakkelijk in het gebruik en bestaan onder meer uit de Korrvu® Retention, Korrvu® Suspension en Korrvu® Lok- verpakkingsontwerpen. Sealed Air Korrvu® fixeer-en zweefverpakkingen leveren een eenvoudige en efficiënte methode voor het blokkeren, vastzetten en verpakken van producten. Het unieke fixeerraamwerk biedt extra buffering aan de onderzijde en is geschikt voor zware en breekbare objecten.

Sealed Air Korrvu® fixeer- en zweefverpakkingen kunnen opnieuw worden gebruikt. De folie blijft sterk en veerkrachtig en de verpakking is daardoor geschikt voor herhaaldelijk gebruik en retourzendingen. Enkele Sealed Air Korrvu® fixeerverpakkingen hebben zelfs een antistatische fixeerfolie en zijn dus uitermate schikt voor het verzenden van kwetsbare elektronische (onder)delen. Kortom de Sealed Air Korrvu® fixeer- en zweefverpakkingen zijn veilig en supersnel in gebruik.

Sealed Air Korrvu®- zweefverpakkingen laten breekbare producten als bescherming tussen twee lagen uiterst veerkrachtige anti-slipfolie zweven. Ze zorgen voor een constante bescherming voor breekbare producten, zelfs na herhaaldelijk vallen, schokken of trillingen, door het te laten zweven.

Sealed Air Korrvu®- fixeerverpakkingen bieden eenvoudige en kosteneffectieve bescherming en versteviging. Uw producten zijn bovendien zichtbaar en verpakkingen zijn geschikt voor een groot aantal verschillende toepassingen. Sealed Air Korrvu®- fixeerverpakkingen houden een product stevig vast in een speciaal frame. Sealed Air Korrvu®- fixeerverpakkingsdozen is een eenvoudige en aantrekkelijke oplossing met een combinatie van alle voordelen van de Korrvu®- fixeerverpakking in een all-in-one-box ontwerp.

Sealed Air Korrvu®- lok is de nieuwste oplossing die een aantrekkelijke, 100% recyclebare verpakking creëert waarin het aangekocht artikel zichtbaar is. Tegelijkertijd wordt er bescherming geboden tegen schade en diefstal. Korrvu®- Lok is de ideale oplossing voor de detailhandel die zich specialiseren in het verzenden van lichte goederen in verschillende soorten en maten, waar maximale bescherming bij nodig is, met zo min mogelijk gebruik van materiaal.

Wilt u weten welk product van Sealed Air Korrvu® het beste bij u past? Neem dan vrijblijvende contact met ons op.