Sealed Air PadEZ®

Toepassing: Beschermen

Gebruiker: groot verbruiker

Beschermen met papier

Beschermen met papier, dat kan heel eenvoudig met PadEZ® van Sealed Air®. De PadEZ® creëert dubbellaags papieren pads welke op een bepaalde manier gevouwen wordt zodat het als een kussen fungeert. De pad dempt schokken en klappen en zorgt ervoor dat uw producten onbeschadigd op plek van bestemming aankomen.

Hoe de Sealed Air PadEZ® werkt

Het PadEZ® systeem geeft een keuze uit diverse soorten materiaaluitvoer: handmatig, met voetpedaal, batch mode en het snij-en-stop-afgiftesysteem dat ervoor zorgt dat een nieuwe pad gereed wordt gemaakt wanneer u de andere pad uitpakt. Ook de batch mode is populair onder de gebruikers van de PadEZ®: creëer een voorraad pads zonder dat u er bij hoeft te zijn! Met het SmartStation bedieningspaneel (touchscreen) is het systeem eenvoudig in gebruik en gemakkelijk in te stellen.

Proefplaatsing of aanschaffen van de PadEZ®

Bent u benieuwd wat de PadEZ® voor uw bedrijf kan betekenen? Wij leggen dit graag aan u uit in een 1 op 1 gesprek. Wilt u eerst met zelf ondervinden wat deze machine voor u kan betekenen? Het is mogelijk om de PadEZ® te testen in door middel van een proefplaatsing.