Sealed Air ProPad®

Toepassing: Beschermen & opvullen

Gebruiker: groot verbruiker

Propad®: een alleskunner

Verpakken met papier was nog nooit zo makkelijk! Het allernieuwste systeem van Sealed Air® is de ProPad®. Het systeem biedt een verpakkingsbeleving als nooit tevoren. Het gebruiksvriendelijke touchscreen bevat vier bedieningsinstellingen: handmatige modus, continue uitgave modus, auto-herhaalmodus en de voorgeprogrammeerde modus. De handmatige modus werkt met een voetpedaal, bij de overige instellingen levert de ProPad® dezelfde door u gekozen afmeting beschermkussens.

Snel en zuinig

Met de ProPad® maakt u razendsnel een hele batch kussens op maat, tot wel 150 kussens per minuut! Niet alleen kunt u de ProPad® gebruiken voor het produceren van pads om producten te beschermen, ook is het systeem in staat om papier te vouwen voor opvultoepassingen en kunt u kiezen voor enkellaags – of dubbellaags papier. De ProPad®  is het meeste zuinige papierverpakkingssysteem van Sealed Air® tot nu toe. Het TigerPad® papier dat gebruikt wordt, levert kwalitatieve bescherming terwijl er minder papier wordt verbruikt. Ook is het systeem ontworpen met één motor waardoor het stroomverbruik vermindert en energie bespaart in vergelijking tot andere papier verpakkingssystemen.

 

 

De Sealed Air ProPad® op proef?

Zien is geloven! En daarom kunt u op aanvraag een proefplaatsing van de Sealed Air Propad® ontvangen. Ervaar zelf hoe deze multi-inzetbare papiermachine u het werk gemakkelijker maakt.

Meer informatie ontvangen of wilt u een proefplaatsing aanvragen? Neem dan contact op via onderstaande knop.