Dozen

Kartonnen dozen

Bij Jopak Packaging Solutions kunt u terecht voor kartonnen dozen in alle maten en soorten: klein of groot, enkele golf of een dubbele golf kartonnen doos. De meest gangbare kartonnen doos binnen de verpakkingsindustrie is de Amerikaanse vouwdoos (AVD) in een fefco 201 uitvoering. Dit is een doos waarbij de onder- en bovenkant dichtgevouwen wordt. Niet alleen hebben wij een ruim aanbod aan standaardafmetingen kartonnen dozen, ook als u op zoek bent naar een doos op maat bent u bij Jopak Packaging Solutions aan het juiste adres.

Soorten dozen

Naast de ‘standaard’ Amerikaanse vouwdoos bieden wij een ruim assortiment kartonnen dozen welke bedoeld zijn voor een specifieke oplossing. Zo heeft u bij ons een ruime keuze uit verzenddozen, brievenbusdozen, verzendkokers, palletboxen en bodem/deksel dozen. De keuze is enorm en daarom is het niet altijd even makkelijk om de juiste doos te kiezen voor uw product. Komt u er zelf niet uit? Wij geven u graag advies zodat de doos perfect aansluit op uw producten en uw wensen.

Doos op maat

Naast een ruim aanbod aan standaard  afmetingen en uitvoeringen kunt ook bij ons terecht voor een doos op maat. Deze kartonnen dozen worden op maat gemaakt op basis van de door u gekozen afmetingen en eisen. Op deze manier kunt u uw verpakkingsproces efficiënter inrichten en zijn uw producten beter beschermd. Heeft u interesse in een doos op maat? Neem dan contact met ons op!

Doos bedrukken

Uit onderzoek blijkt dat de uitstraling van uw verpakking erg belangrijk wordt gevonden door uw klanten. Om de uitstraling van uw verpakking, in dit geval uw kartonnen doos, te verbeteren, kunt u kiezen om de kartonnen doos te bedrukken met uw eigen logo of huisstijl. Jopak Packaging Solutions draagt graag zorg voor het bedrukken van de doos naar uw wensen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bekijken.

Kartonnen dozen

Vind meer informatie over kartonnen dozen

Dozen op maat

Een doos op maat laten maken? Bedrukt of onbedrukt.

Palletdozen

Palletdozen in diverse soorten en maten

Verzenddozen

Voor het versturen van al uw kleinere pakketten. Ideaal voor menig webshop

Offerteformulier dozen