Verzenddozen

Verzenddozen zijn voor veel bedrijven erg belangrijk bij het verzenden van producten via een pakketdienst, zoals PostNL en DHL. Ze zijn eenvoudig en snel in elkaar te zetten waardoor er veel tijd bespaart wordt, zeker wanneer u veel pakketten verstuurt.

Verzenddozen zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Het is daarom goed om bij uzelf te rade te gaan hoe u de doos gaat gebruiken. Verzendt u een kleiner product? Dan is het verstandig om te kiezen voor een brievenbusdoos. Een brievenbusdoos is een verzenddoos met de maximale afmeting van 38 x 26,5 x 3,2 cm (lengte x breedte x hoogte). Met een brievenbusdoos verzendt u uw pakketjes tegen een voordeliger tarief.

Verzendt u grotere pakketten? Dan kunt u kiezen voor het gebruik van postdozen met bijvoorbeeld de afmeting A3, A4, A5.  Bent u op zoek naar een ander formaat? Geen probleem, wij helpen u graag verder.

Verzenddozen met plakstrip

Maak het uzelf makkelijk door te kiezen voor een verzenddoos met plakstrip. Met een plakstrip op de klep plakt u het pakket snel en eenvoudig dicht. Tijdbesparend en zonder tussenkomst van tape!

Bedrukte of onbedrukte verzenddozen

Personaliseer uw verzenddoos door deze te laten bedrukken. Dozen worden vaak bedrukt met een bedrijfslogo en eventueel belangrijke informatie. Op deze manier spreekt u uw klant persoonlijker aan.

Extra bescherming nodig?

Bij het verzenden van waardevolle producten zoals tablets, telefoons en laptops is het belangrijk dat deze extra beschermd zijn. Een ideale oplossing is de Sealed Air Korrvu® serie. Wilt u weten welk product van Sealed Air Korrvu® het beste bij u past? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.