Wie zijn wij

Op 15 september 1993 is Jopak opgericht in Mariaheide onder de naam Jopak Verpakkingen een groothandel in verpakkingsmaterialen. De locatie in Mariaheide werd al snel te klein, waardoor er werd verhuisd naar Schijndel. Waar er 14 jaar is gewerkt vanuit het pand op de Huygensweg. Echter bleef Jopak maar groeien en is er in 2015 nogmaals een stap gemaakt naar een grotere pand. Deze keer is er uitgeweken naar het industrieterrein de Dubbelen, Eisenhowerweg 21 in Veghel.

Jopak Packaging Solutions is een groothandel in verpakkingsmaterialen – en machines en actief in heel Europa.

Jopak kenmerkt zich doordat het met haar klanten meedenkt in oplossingen, het verpakkingsvraagstuk van onze klant is onze uitdaging. Wij analyseren het gehele verpakkings- en logistieke traject van onze klant en bekijken op welke onderdelen het proces efficiënter is uit te voeren.

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren. Wij zijn onder andere distributeur van toonaangevende fabrikanten als: Sealed Air, Fromm en Progress.

Bent u op zoek naar dozen, stazakken, bag in box of andere verpakkingsmateriaal? Of bent u op zoek naar een verpakkingsmachine? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze verpakkingsadviseurs, zij denken graag met u mee!

werknemer
Jos Schepens

Directeur

werknemer
Rob Schepens

Directeur

werknemer
Roland van Horck

Account manager

werknemer
Marco van Houten

Account manager

werknemer
Sabine van den Brand

Binnendienst

werknemer
Pedro Bekkers

Binnendienst vestiging Oss

werknemer
Tuur van Uden

Marketing

werknemer
Nikki van Kempen

Binnendienst