Plastic zakken

Plastic zakken zijn ideaal om uw producten stofvrij en vochtvrij te verpakken en vele losse producten, zoals schroefjes en boutjes, bij elkaar te verpakken. De zakken worden gebruikt voor vele doeleinden. Hierdoor zijn er vele soorten plastic zakken te vinden. Onderstaand zullen we toelichten welke plastic zakken er zijn en hoe deze gebruikt worden.

Gripzakken

Gripzakken zijn perfect bij het bundelen en verpakken van vaak wat kleinere artikelen. De zakken zijn gemaakt van helder materiaal waardoor de inhoud goed zichtbaar is. Het voordeel van gripzakken is dat deze erg gemakkelijk dicht worden gedrukt. Ook na het openen zijn de gripzakken eenvoudig te sluiten en zijn dus meerdere malen te gebruiken.

Gripzakken met schrijfvlak

Wanneer u extra informatie wilt noteren over de inhoud of de bestemming van de gripzak, dan kiest u voor een gripzak met schrijfvlak. Op de zak zijn witte banen aangebracht waar u gemakkelijk met stift of pen informatie aanbrengt.

gripzak met schrijfvlak

Gripzakken kopen

De zakken zijn vaak verpakt per 1000 stuks in een doos en zijn bij ons al te koop vanaf 1 doos. Bent u benieuwd naar welke afmetingen gripzakken u bij ons kunt kopen? Wij helpen u graag verder.

Vlakke zakken

Vlakke zakken zijn gemaakt van transparant LDPE plastic en zijn ideaal bij het verpakken van losse producten met een beperkte hoogte. Vaak worden vlakke zakken gebruikt voor het verpakken van bakproducten maar zijn ook ideaal bij het verpakken van kleding en het opslaan van kraaltjes en schroeven. De zakken zijn geheel plat doordat de zak enkel een bodemseal en twee keer een lengteseal bevat. De bovenkant is open en kan dichtgemaakt worden met behulp van een sealapparaat, zakkensluiter, tape of gewoon een simpel elastiekje.

vlakke zakken met schroeven

Anti-statische vlakke zakken (ESD)

Verpakt u elektrische componenten welke gevoelig zijn voor statische ontlading? Dan zijn anti-statische vlakke zakken wat voor u. De ESD vlakke zakken zorgen ervoor dat statische elektriciteit direct wordt doorgegeven aan de omgeving. Anti-statische vlakke zakken zijn vaak de herkennen aan de kleur. In tegenstelling tot normale vlakke zakken zijn deze niet helder transparant maar vaak roze of grijs van kleur.

Noppenfolie zakken

Met noppenfolie zakken beschermt u kwetsbare producten zoals bijvoorbeeld telefoons of horloges. Door de buffers van lucht (noppen) blijft uw product goed beschermd tegen stoten, vallen en krassen.

De noppenfolie zakken zijn snel en eenvoudig te sluiten doordat deze zijn uitgerust met een zelfklevende plakstrip. Het gebruik van extra tape is dus niet nodig!

noppenfolie zak

Harmonicazakken

Harmonicazakken zijn plastic zakken met een zijvouw. De harmonicazakken zijn helder transparant en wordt vaak gebruikt voor het verpakken van koek en snoepgoed. Door het kraakheldere plastic zet u uw producten centraal en geeft het een luxe en ambachtelijke uitstraling. Harmonicazakken zijn te verkrijgen in diverse afmetingen en diktes en is dus perfect voor elk soort koek en snoep.

harmonicazak met inhoud

Vuilniszakken

Ook voor vuilniszakken of puinzakken kunt u bij Jopak terecht. Vuilniszakken zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en kwaliteiten. De vuilniszakken bevatten een zij-vouw waardoor de zakken extra volume hebben. De zakken worden geleverd op rol.

afvalzak transparant op rol

Plastic zakken op maat maken

Heeft u veel verschillende formaten plastic zakken nodig? Dan is het wellicht interessant om te kiezen voor buisfolie. Buisfolie is een lange folie gewikkeld op een rol. De folie vormt een buis en heeft dus geen gesealde boven- en onderkant. Hierdoor kunt u een langwerpig product in de “buis” plaatsen en op elk gewenst formaat de folie sealen. Op deze manier bepaalt u zelf de afmeting van uw plastic zak.

buisfolie op rol

Meer weten over plastic zakken?

Heeft u interesse in een van bovenstaande oplossingen of wilt u gewoonweg wat meer informatie? Wij staan u graag te woord. Contact opnemen kan heel eenvoudig door het invullen van het contactformulier of door te bellen naar 0413-724904.