Verzendverpakkingen

Verzenddozen

Verzenddozen gebruikt u wanneer u veel pakketten met de post of koeriersdienst verstuurt. De verzenddozen zijn gemakkelijk op te zetten en dicht te maken waardoor u veel tijd bespaart. De dozen komen in diverse soorten, maten en uitvoeringen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een verzenddoos met plakstrip waardoor u ze gemakkelijk dicht plakt zonder extra tape. Om uw verzenddozen extra persoonlijk te maken kunt u ervoor kiezen om de dozen te bedrukken in uw eigen stijl.

 

Brievenbusdozen

Een brievenbusdoos is een verzenddoos welke zo gemaakt is dat deze gemakkelijk door de brievenbus past. Met brievenbusdozen verstuurt u pakketjes tegen een voordeliger tarief maar bent u beperkt tot een maximale afmeting van de doos, namelijk 38 x 26,5 x 3,2 cm (lengte x breedte x hoogte).

Postdozen

Verstuurt u wat grotere pakketten? Dan is een postdoos ideaal om uw producten mee te versturen. Postdozen zijn verkrijgbaar in allerlei afmetingen en uitvoeringen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor postdozen van a3, a4 of a5 formaat. Daarnaast kunt ook kiezen voor postdozen met handige plakstrip om uw dozen snel en eenvoudig dicht te plakken.

Verzendzakken

Verzendzakken, ook webshopbags of kledingzakken genoemd, worden vaak gebruikt voor het verzenden van kleding of andere stoffen. Verzendzakken zijn sterke zakken welke die uw artikelen vuil- en vochtvrij verpakken. De zakken zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en diktes (my). Hoe hoger het aantal my, hoe sterker de verzendzak is.

Enkele of dubbele tape?

Verzendzakken zijn voorzien van een plakstrip / tape waardoor de zak eenvoudig te sluiten is. De zakken zijn verkrijgbaar met een enkele tape of met een dubbele tape. Verzendzakken met een dubbele tape zijn ideaal bij het ontvangen van retourzendingen. Bij het verzenden naar de klant wordt één tape dichtgeplakt en eenvoudig geopend door uw klant. Wil de klant de zending retourneren? Dan kan uw klant het product in dezelfde zak terugsturen en deze eenvoudig sluiten met behulp van de tweede plakstrip. Niet alleen biedt het een voordeel in gebruiksgemak, ook helpt u het milieu een handje door de zak een tweede leven te geven.

Verzendzak met eigen logo

Bent u op zoek naar een zak met een afmeting die beter op uw product aansluit? Of wat denkt u van een verzendzakken met uw eigen logo en/of ontwerp? Vanaf 5.000 stuks kunnen wij uw verzendzak op maat en naar eigen wensen maken.

Verzendkokers

Bescherm je print- of drukwerk optimaal door het te versturen in een kartonnen poster koker. Deze kartonnen kokers zijn gemaakt van stevig karton. Verzendkokers zijn verkrijgbaar in 3 verschillende vormen: rond, vierkant en trapezium. De ronde verzendkokers worden geleverd met twee doppen om de koker goed af te sluiten, hierdoor zijn andere sluitmiddelen zoals tape niet nodig. Het voordeel van vierkante kokers is dat deze plano (plat) worden aangeleverd. Hierdoor nemen ze een stuk minder ruimte in beslag bij het opslaan. De kokers zijn eenvoudig op te zetten en makkelijk dicht te plakken met de aanwezige plakstrip.

Trapezium kokers

Trapezium kokers zijn erg handig bij het versturen van print- of drukwerk. Deze kartonnen kokers zijn gemaakt van stevig karton en worden eenvoudig dicht gevouwen. Het voordeel van deze kartonnen kokers is dat ze plat worden aangeleverd; dit scheelt enorm veel ruimte in opslag. Een ander voordeel, ten opzichte van ronde kartonnen kokers, is dat de trapezium uitvoering niet wegrolt en stapelbaar is. Wel zo handig bij de handling en het transport! Tape is niet nodig, de kokers worden eenvoudig dichtgeplakt met een plakstrip.

Bubbelenveloppen

Bubbelenveloppen, ook luchtkussenfolie enveloppen genoemd, zijn enveloppen welke aan de binnenkant noppenfolie bevat. De luchtkussentjes zorgen ervoor dat de inhoud van de envelop extra beschermd wordt. Gebruik een bubbelenvelop voor het verzend van platte producten die net wat extra bescherming kunnen gebruiken. De bubbelenveloppen passen door de brievenbus. Zo houdt u de portokosten laag!

Verzendenveloppen

Verzendenveloppen zijn ideaal om platte producten of documenten te verzenden. De enveloppen zijn verkrijgbaar in de uitvoering wit of bruin karton of transparant. Alle verzendenveloppen zijn voorzien van een plakstrip zodat u de envelop eenvoudig dichtplakt.

Paklijstenveloppen

Paklijstenveloppen , ook documenthoezen of dokulops genoemd, zijn er voor om uw pakbon zichtbaar op uw verpakking mee te sturen. Door het gebruik van een paklijstenvelop kunt u de adresgegevens van de ontvanger en uw eigen bedrijfsgegevens duidelijk vermelden op het te versturen pakket of pallet. De paklijstenveloppen bevatten een zelfklevende achterkant zodat deze eenvoudig te plakken zijn. De paklijstenveloppen zijn verkrijgbaar met de opdruk “Packing List” of neutraal zonder opdruk.

Paklijst enveloppen zijn zelfklevend en transparant of transparant met een rode tekst leverbaar. De paklijst envelop is hermetisch af te sluiten zodat waterschade zo veel mogelijk is uitgesloten.

Opvulmateriaal

Bedrukte tassen

Plastic zakken

Verpakkingstape

Folie

Verzendverpakkingen

Bedrukte tape bestellen

Bedrukte tape

Omsnoeren