Jopak Packaging Solutions bestaat 25 jaar, een prestatie om trots op te zijn!

In september 1993 is Jopak opgericht in Mariaheide onder de naam Jopak Verpakkingen, een groothandel in verpakkingsmaterialen. De locatie in Mariaheide werd al snel te klein, waardoor er werd verhuisd naar Schijndel. Na 14 jaar zijn we ook hier uit onze jas gegroeid. In 2015 is er nogmaals een stap gemaakt naar een groter pand in Veghel.  Met trots kijken we terug op de groei die Jopak Packaging Solutions de afgelopen 25 jaar heeft doorgemaakt. Dit dankzij onze oprichter Jos, zijn vrouw Annie en onze mededirecteur Rob.

Nieuwste artikelen

Heb je vragen?

Neem contact met

Nieuwste artikelen

Door de site te blijven gebruiken, ga je akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten