Wikkelverpakkingen

Ben je op zoek naar een stevige verzendverpakking waarmee je bijvoorbeeld boeken, drukwerk, dvd’s, videobanden e.d. kunt versturen? Dan zijn wikkelverpakkingen de beste oplossing voor een optimale bescherming tijdens het transport.

Wikkelverpakkingen

Wikkelverpakkingen zijn ideaal voor het snel inpakken en verzenden van producten. Ze zijn gemaakt van karton en 100% recyclebaar.

Goede bescherming

Met een wikkelverpakking bescherm je je producten optimaal doordat de verpakking zich om het artikel heen wikkelt. De inhoud kan hierdoor niet verschuiven en zo voorkom je schade tijdens het transport of verzending. Is het product breekbaar of fragiel en wil je hierdoor extra bescherming? Bekijk dan ons assortiment beschermen & opvullen.

Handige constructie

De kartonnen wikkelverpakkingen zijn handig en gemakkelijk op te zetten en hebben een praktische strip en afscheurperforatie waardoor deze gemakkelijk te sluiten zijn. Tevens passen de wikkelverpakkingen door de brievenbus waardoor dit erg veel scheelt in kosten bij het verzenden van je pakket.

Ons assortiment wikkelverpakkingen

Wij hebben een uitgebreid assortiment in wikkelverpakkingen. Ben je van plan om een kartonnen wikkelverpakking te kopen? Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment kartonnen wikkelverpakkingen.

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.

  • Productcategorieën