Buisnet

Buisnetten worden gebruikt ter bescherming van flessen, assen, buizen en andere ronde & conische producten.

Buisnet

Een buisnet is een buisvormig beschermingsmateriaal met een netstructuur. De netten zorgen voor een goede bescherming van producten en ruimtebesparing. De buisnetten bestaan uit soepel en flexibel materiaal waardoor ze gemakkelijk om de producten heen geschoven kunnen worden en meelopen met de vorm van het product. Hierdoor sluit het perfect aan op jouw product.

product eigenschappen

Buisnetten zijn gemaakt van rekbaar polyethyleen en bieden bescherming tegen kwetsbare chroom- of laklagen. De netten worden gebruikt bij het klemmen en beschermen van verschillende producten, zoals metalen en aluminium buizen. Het is eenvoudig op lengtemaat te knippen of snijden. Het buisnet is meerdere malen bruikbaar.

Een net geplaatst om een fles

Topkwaliteit

Ons assortiment buisnet

Buisnetten zijn beschikbaar in verschillende vormen, maten en kleuren. Ben je van plan buisnet te kopen? Bekijk hier ons gehele assortiment buisnetten.

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.

  • Productcategorieën