Stazakken

Stazakken, ook wel doypacks of pouches genoemd bieden vele mogelijkheden en voordelen. Stazakken lenen zich namelijk uitstekend voor het verpakken van verschillende voedingswaren zoals poeders, kruiden en sauzen, koffie en thee, superfoods, pillen en voedingssupplementen. Een voordeel van stazakken ten opzichte van traditionele verpakkingen zoals potten en emmers is dat niet-gevulde stazakken veel minder ruimte in beslag nemen. Een ander voordeel is dat Jopak uw stazak volledig kan bedrukken, wat een commerciƫle uitstraling geeft.

Jopak kan op-maat-gemaakte stazakken leveren in verschillende uitvoeringen en met verschillende opties. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een zipper sluiting waardoor uw verpakking hersluitbaar wordt, of voor een handvat zodat de stazak makkelijk te dragen is of een stazak met venster zodat uw product zichtbaar is. Naast veel voorkomende plastic stazakken kunt u ook kiezen voor een papieren stazak. Nog een andere optie is een schenktuit, ook wel spout genoemd. Door bovenaan de stazak een spout toe te voegen kunt u de stazak makkelijk leegschenken of strooien. Met name voor vloeibare producten is dit erg makkelijk.

Wilt u op-maat-gemaakte stazakken met uw eigen bedrukking of logo? Afhankelijk van het formaat en het materiaal is dit al mogelijk vanaf een relatief laag aantal. Jopak biedt zeer snelle levertijden; in veel gevallen kunnen wij bedrukte stazakken al na 6 weken bij u leveren.

Wilt u graag een offerte, vul dan het offerteformulier in.

Blokbodemzakken

Koffiezakken

Bedrukte zakken

Offerteformulier stazakken