Stazakken op maat

Kies voor een op-maat-gemaakte stazak zoals jij het wilt!

Waarom een stazak?

Stazakken zijn ideaal voor het verpakken van bijvoorbeeld koffie/thee, voedingssupplementen zoals eiwitpoeder, vitaminepillen en etenswaar zoals granola en soep. 

Het grote voordeel van een stazak is dat het ongevuld erg weinig ruimte in beslag neemt in jouw magazijn of opslag, in tegen stelling tot bijvoorbeeld plastic – of glazen potten. Daarnaast is het voor jouw klant eenvoudig weg te gooien na gebruik. Stazakken kunnen gewoon bij het plastic afval of zelfs bij het oud papier. 

Naast dat een stazak erg handig is, is het ook nog eens een mooie manier om jouw product te presenteren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een stazak met zichtvenster zodat jouw product direct zichtbaar is! Om jouw merk en product nog beter naar voren te laten komen kun je er voor kiezen de stazak te bedrukken. Helemaal zoals jij het wil!

Stazakken bedrukken

Of je nu alleen jouw logo wil drukken of kiest voor een all-over bedrukking, het kan allemaal. Stazakken zijn geheel aan te passen aan jouw smaak en wensen. 

Wil je duurzaam & milieubewust bezig zijn? Dan is het bedrukken van een kraft stazakken wellicht iets voor jou! Ook de papieren stazakken zijn volledig naar wens te ontwerpen. In zowel afmeting als bedrukking. 

 

een zelf ontworpen stazak door Jopak

Welke opties zijn er?

Verpak je producten die niet in één keer gebruikt of geconsumeerd worden door jouw klanten? Kies dan voor een stazak met een zipper. Een stazak met zipper is namelijk makkelijk te hersluiten. Zo blijven je producten verser & smaakvoller. Een zipper is vaak te vinden aan de bovenkant van de zak of aan de voorkant van de zak (frontzip). 

Naast veel voorkomende plastic stazakken kun je ook kiezen voor een papieren stazak, vaak ook wel kraft stazak genoemd. Nog een andere optie is een schenktuit, ook spout genoemd. Door bovenaan de stazak een spout toe te voegen kun je de stazak makkelijk leegschenken of strooien. Met name voor vloeibare producten is dit erg makkelijk.

  • Productcategorieën

Offerte aanvragen, geheel vrijblijvend

1
2
3