Amerikaanse vouwdoos enkele golf

De kartonnen doos is een van de meest gebruikte verpakkingsmaterialen en zijn onmisbaar in het hedendaagse leven. Kartonnen dozen zie je overal, in verschillende vormen en maten. Het bekendste type kartonnen doos is de Amerikaanse vouwdoos, ook wel AVD of fefco 201 doos genoemd. Een amerikaanse vouwdoos enkele golf bestaat uit één golf karton.

Amerikaanse vouwdoos enkele golf

Een Amerikaanse vouwdoos zorgt ervoor dat jouw goederen veilig en onbeschadigd de bestemming bereiken. De doos is erg stevig waardoor jouw verzending optimaal beschermd wordt. Het is de meest gebruikte doos ter wereld en hierdoor wordt de doos als een standaarddoos gezien.

Eigenschappen

De Amerikaanse vouwdoos beschikt over kleppen aan de boven- en onderkant en wordt aan beide zijden dichtgevouwen. Er wordt vaak gecommuniceerd over een enkele of een dubbele golf doos. De enkele golf doosjes zijn geschikt voor het verpakken van artikelen tot circa 10 kg.

vouwdoos op maat

Om de verpakking beter af te stemmen op jouw product, kun je er voor kiezen om een doos op maat te laten maken. De doos wordt perfect afgestemd op de afmetingen van jouw product. Zo zorg je ervoor dat je product op een verantwoorde manier op de desbetreffende bestemming aankomt. Ook kun je er voor kiezen om een vouwdoos te bedrukken.Ben je benieuwd naar de opties? Neem dan contact met ons op. 

Ons standaard assortiment enkele golf Amerikaanse vouwdozen

Wij hebben een uitgebreid assortiment in kartonnen vouwdozen. Vouwdozen met deksel, vouwdozen in het wit, je vindt het allemaal in ons assortiment. Ben je van plan om een amerikaanse vouwdoos enkele golf te kopen? Bekijk hieronder ons standaard assortiment. Kun je het gewenste formaat niet vinden? Wij helpen je graag verder met het zoeken van de juiste doos. 

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.

  • Productcategorieën