Krimpfolie

Krimpfolie is erg sterk plastic dat wordt gebruikt om bijvoorbeeld dozen, blikjes of pallets te verpakken.

Krimpfolie

Krimpfolie is zeer helder en glanzend en is een uitstekende verpakking voor de verkoop van jouw producten.

Gebruik van krimpfolie

De folie wordt over of om het product/pallet geplaatst, vaak met automatisch apparatuur. Vervolgens wordt het verhit door middel van een krimppistool, krimptafel of een krimptunnel. Bij het verhitten krimpt de folie nauwsluitend om je product heen. Wanneer dit gebeurd is, is het product/pallet bestand tegen scheuren en perforaties.

Krimpfolie

Topkwaliteit

Ideaal en veelzijdig

Een krimpfolieverpakking is waterdicht en hermetisch gesloten. Het sluit altijd perfect aan op elk product, ongeacht de vorm of afmetingen. Tevens beschermd het tegen vuil, stof en vocht. Dit maakt krimpfolie een veelzijdig en ideaal verpakkingsmateriaal.

Ons assortiment krimpfolie

Krimp folie is verkrijgbaar in verschillende diktes en afmetingen. Wij hebben een groot assortiment in verschillende maten en diktes. Ben je van plan om buisfolie te kopen? Bekijk hieronder ons gehele assortiment. Heb je liever direct contact met één van onze werknemers? Neem dan contact op via 0413-724904. Wij helpen jou graag verder bij het kiezen van de juiste folie.

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.

  • Productcategorieën