verzendkokers

Een kartonnen verzendkoker is de ideale verpakking voor het verzenden van korte- en langwerpige poststukken. 

Verzendkokers

De verzendkokers zijn gemaakt van stevig karton en zorgen voor een optimale bescherming van je print- of drukwerk. Hiermee wordt bedoeld dat de zending stofvrij, onbeschadigd en ongevouwen verstuurd kan worden. Ze zijn verkrijgbaar in drie verschillende vormen: vierkant, rond en trapezium.

Vierkante verzendkokers

De vierkante verzendkokers zijn gemaakt van bruin golfkarton. Ze zijn het meest geschikt voor het verzenden van langwerpige of opgerolde producten zoals bouwtekeningen, posters, parasols, etc. Het product biedt een goede bescherming omdat ze gemaakt zijn van stevig karton. Ook hebben de vierkante verzendkokers een zelfklevende sluiting en kunnen ze eenvoudig gestapeld worden. Een groot voordeel van vierkante verzendkokers is dat deze kokers, in tegenstelling tot ronde kokers, geen extra toeslag krijgen bij de bekende pakketdiensten.

Ronde verzendkokers

De ronde verzendkoker is opgebouwd uit een stevige wand van massief karton. Het zijn lichte en erg stevige kokers die een goede bescherming bieden voor het verzenden en bewaren van bijvoorbeeld een poster. De kokers worden geleverd met twee doppen om te koker goed af te sluiten, zodat er geen andere sluitmiddelen nodig zijn. 

Trapezium verzendkokers

De trapeziumvormige kartonnen verzendkoker zorgt voor een stabiele stapeling en rolt niet weg. Hierdoor worden de post-/vrachtkosten verlaagd. De kokers worden plano geleverd en zijn het meest geschikt voor het verzenden en bewaren van kreukelgevoelige producten, zoals tekeningen, foto’s, flyers, oorkondes, etc. De koker kenmerkt zich door een extra sterk en stabiel karakter vanwege de dubbele bruine golfkarton. Tevens hebben ze een eenvoudige montage door middel van een krachtige zelfklevende strip. 

Ons assortiment verzendkokers

Wij als groothandel hebben een uitgebreid assortiment in verzendkokers. Ben je van plan om een vierkante-, ronde-, of trapezium verzendkoker te bestellen? Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment.

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.

  • Productcategorieën