Buisfolie

Met buisfolie verpak en bescherm je goederen die verschillen in lengtemaat. Buisfolie wordt ook wel ‘slangfolie’ genoemd. Met deze folie maak je dus zakken op maat. 

Buisfolie

Buisfolie is geschikt voor verschillende verpakkingsdoeleinden. Zo kun je er lengtegoederen mee verpakken, maar ook plastic zakken mee op maat maken.

Gebruik buis folie

Buisfolie kan in de lengterichting op iedere gewenste lengte afgesneden worden. Je plaatst het product in de foliehuls en vervolgens seal je de folie op de gewenste lengte dicht met een sealapparaat. De folie is gemaakt van LDPE folie, wat ervoor zorgt dat de folie waterafstotend, stevig en doorzichtig is. Hierdoor biedt het een goede bescherming tegen vocht, vuil, stof en krassen.

De folie is verkrijgbaar in verschillende breedtes, diktes en lengten.

Buisfolie, folie

Anti-statische buis folie

Verpak je elektronische componenten welke gevoelig zijn voor statische ontlading? Dan is het verstandig om de producten te verpakken in anti-statische buisfolie of ESD buisfolie in plaats van reguliere buisfolie. De anti-statische buisfolie is behandeld met een anti-staticum waardoor het niet of beperkt statisch oplaadbaar is.  De folie vormt hierdoor geen bron van statische ontlading. 

ESD buisfolie vormt, in tegendeel tot anti-statische buisfolie, wel een bescherming tegen ontlading van statische elektriciteit. Dit type folie is in staat om een elektrische ontlading af te voeren naar de aarde. Ook wordt ESD folie vaak gebruikt bij het verpakken van extreem gevoelige producten, zoals (computer)chips en printplaten. 

Buisfolie pink anti-statisch

Gebruik van buisfolie

Het artikel zit op een rol gewikkeld en heeft twee open uiteinden. Het neemt maar weinig opslagruimte in beslag. De folie is uitermate geschikt voor het verpakken van langwerpige goederen zoals buizen, stangen, paraplus, etc. Je kunt de lengte zelf bepalen!

Ons assortiment buisfolie

Buisfolie wordt geleverd in verschillende diktes en op rollen vanaf 110meter en deze kun je zelf op de gewenste maat inkorten. Wij hebben een groot assortiment in verschillende maten en diktes buisfolie. Ben je van plan om buisfolie te kopen? Bekijk hieronder ons gehele assortiment.

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.

  • Productcategorieën