• Productcategorieën

Palletwikkelaar

* Foto ter illustratie, het model is afhankelijk van jouw wensen

Automatisch pallets wikkelen

Een palletwikkelaar is een machine die pallets inwikkelt met folie. Door pallets te wikkelen met folie zorg je ervoor dat palletladingen steviger staan op de pallet, waardoor deze op een veilige manier getransporteerd wordt. Daarnaast zorgt het gebruik van folie dat artikelen beschermd zijn tegen stof, vuil en vocht.

Een palletwikkelaar is eenvoudig in gebruik: de pallet wordt met behulp van een palletwagen of heftruck midden op het plateau gepositioneerd. Vervolgens gebruik je het bedieningspaneel om de machine te starten en zal de machine beginnen met draaien het wikkelen van de folie. Even later rijd je de pallet van de wikkelaar en is deze klaar voor verzending of opslag.

Een palletwikkelaar is aan te passen naar jouw wensen en behoeften. Zo kun je kiezen voor een extra groot draaiplateau of voor een fotocel waarmee je donkere ladingen beter detecteert.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij helpen je verder

Wil je een palletwikkelaar kopen of ben je aan het oriënteren op het gebied van wikkelaars? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij adviseren geheel vrijblijvend en komen, indien gewenst, graag op locatie kijken om tot het beste resultaat te komen.