Documenthoezen

Bescherm je vrachtbrieven en documenten tegen vuil, vocht en vlekken met paklijst enveloppen. Extra tape of plakband is niet nodig!

Documenthoezen

Documenthoezen , ook paklijstenveloppen of dokulops genoemd, zijn er voor om een pakbon zichtbaar op jouw verpakking mee te sturen. Zo hoeft de verpakking niet geopend te worden om de inhoud te controleren. Je plakt de enveloppen eenvoudig op de pallet of het pakket met behulp van de zelfklevende achterkant.

Eigenschappen

Door het gebruik van een paklijstenvelop kun je de adresgegevens van de ontvanger en jouw eigen bedrijfsgegevens duidelijk vermelden op het te versturen pakket of pallet. De paklijstenveloppen bevatten een zelfklevende achterkant zodat deze eenvoudig te plakken zijn. Ze kleven erg sterk op vrijwel elke ondergrond. De paklijstenveloppen zijn verkrijgbaar met de opdruk “Packing List” of neutraal zonder opdruk.

Papieren paklijstenveloppen

Ga voor eco-friendly met paklijsten van papier. Deze papieren documenthoezen zijn 100% plastic vrij. Hierdoor kan je de documenthoes gewoon bij het oud-papier afvoeren.

Ons assortiment documenthoezen

Ben je van plan om documenthoezen te kopen? Wij leveren documenthoezen in verschillende soorten en maten. Bekijk hieronder ons gehele assortiment.

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.

  • Productcategorieën