Horizontale wikkelaar

Een horizontale wikkelaar is perfect voor het razendsnel wikkelen van langwerpige producten zoals tafelbladen en profielen.

Wat is een horizontale wikkelaar?

Met een horizontale wikkelaar wikkel je eenvoudig & snel langwerpige producten in met folie of zelfs in papier. 

Ons assortiment bestaat uit een range van half automatische – en vol automatische wikkelaars; de Neleo en Atis. Beide afkomstig van het merk Plasticband, een in Europa gevestigde fabrikant van high-end wikkelmachines. 

Onze horizontale wikkelmachines zijn standaard uitgerust met een veiligheids-voetpedaal, verstelbare stretchfolie spanner en met een verstelbare ringsnelheid. Diverse soorten rollenbanen kunnen voor en achter de horizontale wikkelmachine geplaatst worden voor een effectieve doorstroom van je producten. 

semi automatisch

semi automatisch

semi automatisch

semi automatisch

semi automatisch

semi automatisch

Vol automatisch

Vol automatisch

Vol automatisch

Vol automatisch

Vol automatisch

Vol automatisch

Een horizontale wikkelaar iets voor mij?

Benieuwd of een horizontale wikkelaar de juiste oplossing is voor jou? Kom in contact met een van onze medewerkers voor gratis advies.

Voordelen van een horizontale wikkelaar

Met een horizontale wikkelmachine wordt het dus super eenvoudig om langwerpige producten te verpakken. Doordat de machine half- of volautomatisch is wordt allereerst veel tijd bespaard in het verpakkingsproces. Het product hoeft namelijk niet meer handmatig worden ingewikkeld maar kan zich door een machine bewegen. Het wordt hiermee erg gemakkelijk om horizontale producten zoals een paraplu of bezem in te pakken. Doordat de machine de folie netjes en zorgvuldig gebruikt zal de efficiëntie van materiaalgebruik ook omhoog gaan. Er zal geen extra folie worden gebruikt als dit niet nodig is en ook wordt er geen folie verspilt. Dit zal uiteindelijk kostenbesparend zijn als het gaat om arbeidskosten maar ook materiaalgebruik. Tot slot zorgt de horizontale wikkelmachine er natuurlijk voor dat producten worden verpakt. Hierdoor zijn jouw producten beschermd tegen vocht, vuil en water. Ideaal voor opslag of transport!

Wikkelaar op maat gemaakt

Horizontale wikkelaars kunnen helemaal naar wens worden gemaakt en samengesteld. Kies voor een semiautomatisch of volautomatisch model en stel vervolgens de wikkelaar helemaal samen met de gewenste rollenbanen. Het verschil tussen een half en volautomatische machinewikkelaar is dat bij een automatische het product vanzelf door de machine beweegt en bij een halfautomatische je het product er nog doorheen moet halen. Wij denken graag met je mee over de beste oplossing voor jouw toepassing. Kom daarom met ons in contact en we bespreken vrijblijvend de mogelijkheden.

Atis 50 horizontale wikkelmachine voor inwikkelen van langwerpige producten

Waarom een horizontale foliewikkelaar bestellen bij Jopak?

Bij Jopak hebben wij al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van verpakkingsmaterialen en verpakkingsmachines. Wij denken dan ook graag mee met onze klanten om tot een geschikte machine te komen voor hun toepassing. Niet iedere machine is geschikt voor iedereen. Ons deskundige advies helpt jou verder om te komen tot de juiste machine voor jouw verpakkingsvraagstuk. Kom vrijblijvend in contact met een van onze medewerkers via onze contactpagina. Wij kunnen je adviseren, helpen en een prijsvoorstel doen voor een horizontale wikkelaar.

Ruim aanbod aan verpakkings materiaal

Bij de verzending van het product kun je dit gaan doen met verschillende soorten verpakkingsmateriaal, zodat het product in goede staat aankomt bij de klant. Wij hebben een groot assortiment aan verpakkingsmaterialen standaard op voorraad zoals dozen, tape, opvulmateriaal, folie en nog veel meer.

Sfeerafbeelding Jopak doos

Topkwaliteit

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.