Horizontale wikkelaar

Een horizontale wikkelaar is perfect voor het razendsnel wikkelen van langwerpige producten zoals tafelbladen en profielen.

Wat is een horizontale wikkelaar?

Met een horizontale wikkelaar wikkel je eenvoudig & snel langwerpige producten in met folie of zelfs in papier. 

Ons assortiment bestaat uit een range van half automatische – en vol automatische wikkelaars; de Neleo en Atis. Beide afkomstig van het merk Plasticband, een in Europa gevestigde fabrikant van high-end wikkelmachines. 

Onze horizontale wikkelmachines zijn standaard uitgerust met een veiligheids-voetpedaal, verstelbare stretchfolie spanner en met een verstelbare ringsnelheid. Diverse soorten rollenbanen kunnen voor en achter de horizontale wikkelmachine geplaatst worden voor een effectieve doorstroom van je producten. 

semi automatisch

semi automatisch

semi automatisch

semi automatisch

semi automatisch

semi automatisch

Vol automatisch

Vol automatisch

Vol automatisch

Vol automatisch

Vol automatisch

Vol automatisch

Een horizontale wikkelaar iets voor mij?

Benieuwd of een horizontale wikkelaar de juiste oplossing is voor jou? Kom in contact met een van onze medewerkers voor gratis advies.

Ruim aanbod aan verpakkingsmateriaal

Bij de verzending van het product kun je dit gaan doen met verschillende soorten verpakkingsmateriaal, zodat het product in goede staat aankomt bij de klant. Wij hebben een groot assortiment aan verpakkingsmaterialen standaard op voorraad zoals dozen, tape, opvulmateriaal, folie en nog veel meer.

Sfeerafbeelding Jopak doos

Topkwaliteit

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.