Neleo 50

Neleo 50, de kleinste in zijn soort

De Neleo is een half automatische horizontale wikkelmachine en is voorzien van een dubbele rolhouder, welke tegenover elkaar zijn geplaatst. De trekkrachten worden hierdoor verdeeld op het te wikkelen product.

De Neleo is standaard uitgerust met veiligheids-voetpedaal waarmee ook de snelheid te bepalen is, verstelbare strechtfolie spanning en verstelbare ringsnelheid. Diverse soorten rollenbanen kunnen voor en achter de horizontale wikkelmachine geplaatst worden.

De Neleo 50 is de kleinste uitvoering van de Neleo-serie. De wikkelaar heeft een diameter van 50 cm en is geschikt voor kleine producten zoals smalle latten, kleine planken en profielen. De maximale afmeting van het te wikkelen product is 370 mm x 500 mm.

De machine heeft een afmeting van 235 mm (zonder rollenbaan) x 1000 mm x 1410 mm (Lengte x Breedte x Hoogte) en weegt circa 150 kilogram.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.