Logistiek & magazijn

Voorkom schade aan jouw producten tijdens het opslaan en vervoeren door ze stevig in te wikkelen met wikkelfolie.

Wikkelfolie

Wanneer de pallets zijn ingewikkeld met wikkelfolie vormt het een stevig en stabiel geheel, en dat terwijl de producten meteen beschermd worden tegen vocht, stof en vuil. 

Handwikkelfolie

Wikkel folie kan handmatig aangebracht worden. Bij het handmatig inwikkelen van pallets wordt er gebruik gemaakt van handwikkelfolie. Hierbij wordt er rond de pallet gelopen met wikkel folie in de hand. 

Het handmatig wikkelen is ideaal voor bedrijven welke een paar pallets per dag verzenden. 

Vaak hebben de rollen een breedte van 50 cm of 10 cm (mini wrap).

folie, handwikkelfolie

Machinewikkelfolie

Wanneer je een groot aantal pallets moet wikkelen is het niet meer interessant om dit met de hand te doen. Gebruik een palletwikkelaar in combinatie met machinewikkelfolie voor een optimaal proces waarbij er snel een groot aantal pallets ingewikkeld wordt.

verpakkingsmachines - palletwikkelaar

Dikte wikkelfolie

Wikkel folie is behoorlijk rekbaar en extreem scheurbestendig. De dikte van wikkelfolie wordt beschreven in micron.  Een micron ( µm) is één duizendste van een millimeter. De foliedikte wordt vaak geassocieerd met de sterkte, dus hoe hoger het aantal micron hoe sterker de folie is.

Ons assortiment wikkelfolie

Ben je van plan om wikkelfolie te kopen? Bekijk hier ons uitgebreide assortiment in verschillende soorten wikkelfolie.

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.

  • Productcategorieën