Blokbodemzakken

Bekijk ons standaard assortiment via onze partner Verpakkingenonline.nl

 

Blokbodemzakken zijn een variant op stazakken, maar met een zij-vouw en hebben een platte bodem. Blokbodemzakken worden doorgaans gebruikt bij het verpakken en presenteren van levensmiddelen zoals muesli, thee, meel, snoep en diervoeding.

Een blokbodemzak leent zich uitstekend voor de presentatie van uw levensmiddelen. Vaak is de blokbodemzak te vinden in een kraft (papier) uitvoering en eventueel met transparant venster om uw producten te tonen. Wilt u de aandacht volledig op de inhoud vestigen? Dan is een transparante blokbodemzak wat voor u. De blokbodemzak in PP uitvoering is kraakhelder en laat in één oogopslag zien wat er in de zak verpakt is.

De blokbodemzakken zijn te verkrijgen in klein formaat, bijvoorbeeld voor het verpakken van snoepgoed, maar ook in groot formaat voor het verpakken van bijvoorbeeld meel of thee. Ook kunt u ervoor kiezen om de zakken te bedrukken met uw eigen artwork. Voor meer informatie omtrent het personaliseren van zakken kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Het standaard assortiment blokbodemzakken vindt u op de webshop van onze partner verpakkingenonline.nl.