Blokbodemzakken

Blokbodemzakken zijn stazakken met een zij-vouw en een platte bodem.

Blokbodemzakken

Blokbodemzakken worden meestal gebruikt bij het verpakken en presenteren van levensmiddelen. Denk hierbij aan muesli, thee, meel, snoep, diervoeding, etc.

uitstekende presentatie

Een blokbodemzak is de ideale stazak voor een uitstekende presentatie van levensmiddelen. De blokbodemzak is te vinden in een kraft (papier) uitvoering en eventueel met een transparant venster om de inhoud van de zak te tonen. Wil je de aandacht volledig op de inhoud vestigen? Dan is een transparante blokbodemzak ideaal! De blokbodemzak in PP uitvoering is kraakhelder en laat in één oogopslag zien wat er in de zak verpakt zit.

Stazakken op maat

Jopak levert op-maat-gemaakte stazakken in verschillende uitvoeringen en met verschillende opties. Dit is al mogelijk vanaf circa 10.000 stuks. Jopak biedt zeer snelle levertijden; in veel gevallen kunnen wij bedrukte stazakken al na 6 weken bij u leveren. Heeft u een kleiner aantal stazakken gewenst maar wilt u toch uw eigen huisstijl erop terug laten komen? Wij geven jou graag tips om toch jouw eigen draai te geven aan de zak.

Ons assortiment blokbodemzakken

De blokbodemzakken zijn te verkrijgen in verschillen formaten. Ook is het mogelijk om je zakken bij ons te laten bedrukken. Ben je van plan om een blokbodemzak te kopen? Bekijk hieronder ons gehele assortiment.

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.

  • Productcategorieën