Schokindicatoren

Verzend jouw pakketten in alle veiligheid met een schokindicator.

Schokindicatoren

Een schokindicator is een apparaatje dat direct meldt of een pakket een schok te verduren heeft gekregen gedurende het transport, bijvoorbeeld door vallen of stoten. Wanneer dit het geval is verkleurt de indicator geheel of gedeeltelijk rood.

Schokindicatoren zijn gemaakt om te zorgen voor een veilig transport van goederen en om de juiste personen aansprakelijk te stellen voor eventuele schade.

Eigenschappen & voordelen van een schokindicator

Schokindicatoren zijn er in diverse uitvoeringen. Afhankelijk van het product dat jij verpakt kies je voor een schokindicator met lage of hoge weerstand. 

Naast dat je snel signaleert of een pakket beschadigd is, heeft de indicator nog meer voordelen. Zo werkt de indicator als een visueel afschrikmiddel en wordt de vracht al beter behandeld. Ook helpt het problemen in de supply chain op te sporen.

 

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.

  • Productcategorieën