Schokindicatoren

Verzend jouw pakketten in alle veiligheid met een schokindicator.

ShockWatch®2 schokindicatoren

Met de schokindicatoren van ShockWatch®2 zie je in een oogopslag of jouw zending zware schokken en klappen heeft ontvangen tijdens het transport. De indicator beschikt over twee pastilles die geheel of gedeeltelijk rood kleuren wanneer deze te zware schokken heeft gekregen. Ideaal bij het verzenden van kwetsbare en breekbare producten.

Schokindicatoren zorgen voor veilig transport van goederen en om de juiste personen aansprakelijk te stellen voor eventuele schade.

Eigenschappen & voordelen van een schokindicator

Schokindicatoren zijn er in diverse uitvoeringen. Zo zijn ze verkrijgbaar in de versie 5G, 10G, 15G, 25G, 37G, 50G en 75G. Afhankelijk van het product dat jij verpakt kies je voor een schokindicator met lage of hoge weerstand. In de tabel hieronder vind je welke indicator voor jou het meest geschikt is.  

Naast dat je snel signaleert of een pakket beschadigd is, heeft de indicator nog meer voordelen. Zo werkt de indicator als een visueel afschrikmiddel en wordt de vracht al beter behandeld. Ook helpt het problemen in de supply chain op te sporen.

 

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.

  • Productcategorieën