Beschermen & opvullen

Bij Jopak Packaging Solutions kun je terecht voor beschermings- en opvulmateriaal in verschillende soorten en maten. We helpen je graag verder en bekijk hieronder ons gehele assortiment beschermings- en opvulmateriaal.

 

Soorten beschermings- en opvulmateriaal

Steeds meer producten worden verzonden met een externe transporteur. Denk hierbij aan pakketten via de pakketdienst of het versturen van palletladingen via een transporteur. Niet altijd wordt er met de producten omgegaan op de manier zoals jij dat zelf zou doen. Hierom is het extra belangrijk je producten goed te beschermen en op te vullen om beschadiging te voorkomen.

Je producten beschermen en opvullen kan op allerlei manieren. Denk aan het gebruik van foamluchtpapier of schuim. 

Twijfel je wat voor jou de beste oplossing is? Wij geven je graag advies!

Ideaal voor verpakking en bescherming van jouw producten.

Voorkom krassen met beschermend foam.

Bescherm randen tegen schokken en stoten.

Professioneel en snel opvullen & beschermen.

Perfect voor in inpakken van pakketjes.

Milieuvriendelijk beschermen met golfkarton.

Soepel en stevig beschermen van cilindervormige producten.

Makkelijk opvullen met de flopak opvulchips.

Snel & eenvoudig!

Ruim aanbod aan verpakkingsmateriaal

Bij de verzending van het product kun je dit gaan doen met verschillende soorten verpakkingsmateriaal, zodat het product in goede staat aankomt bij de klant. Wij hebben een groot assortiment aan verpakkingsmaterialen standaard op voorraad zoals dozen, tape, opvulmateriaal, folie en nog veel meer.

Topkwaliteit

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.