Beschermen & opvullen

Bij Jopak Packaging Solutions kun je terecht voor beschermings- en opvulmateriaal in verschillende soorten en maten. We helpen je graag verder en bekijk hieronder ons gehele assortiment beschermings- en opvulmateriaal.

 

Soorten beschermings- en opvulmateriaal

Beschermen en opvullen is erg belangrijk. Steeds meer producten worden verzonden met een externe transporteur. Denk hierbij aan pakketten via de pakketdienst of het versturen van palletladingen via een transporteur. Niet altijd wordt er met de producten omgegaan op de manier zoals jij dat zelf zou doen. Hierom is het extra belangrijk je producten goed te beschermen en opvullen om beschadiging te voorkomen.

Je producten beschermen en opvullen kan op allerlei manieren. Denk aan het gebruik van foamluchtpapier of schuim. 

Twijfel je wat voor jou de beste oplossing is? Wij geven je graag advies!

Ideaal voor verpakking en bescherming van jouw producten.

Voorkom krassen met beschermend foam.

Bescherm randen tegen schokken en stoten.

Professioneel en snel opvullen & beschermen.

Perfect voor in inpakken van pakketjes.

Milieuvriendelijk beschermen met golfkarton.

Soepel en stevig beschermen van cilindervormige producten.

Makkelijk opvullen met de flopak opvulchips.

Snel & eenvoudig!

Voorkom beschadigingen

Beschermings- en opvulmaterialen kunnen ervoor zorgen dat jouw producten niet beschadigen tijdens verzending. Het is natuurlijk erg vervelend als jij producten naar jouw klanten verstuurd en deze aankomen met beschadiging. Het komt vaker voor dat er niet zorgvuldig met jouw pakketten om wordt gegaan en daarom is het belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen. Het opvullen en beschermen van producten zorgt er namelijk voor dat jouw producten niet beschadigen of bewegen in de verpakking. Denk aan noppenfolie of bubbelfolie op rol, schuim verpakkingsmateriaal, karton op rol, opvulchips of hoekbeschermers.

Groothandel in verpakkingsmateriaal

Jopak is groothandel in verpakkingsmaterialen met meer dan 30 jaar ervaring. Wij denken daarom graag mee met jouw verpakkingsvraagstukken. Er zijn natuurlijk tal van mogelijkheden om jouw pakket te verpakken. Om schade te voorkomen is het goed om de juiste verpakkingsoplossing te kiezen. Ook is er een uitgebreid assortiment aan opvulmaterialen. Wij denken graag met jou mee om de het juiste opvulmateriaal of de juiste bescherming te kiezen voor jou. Heb je vragen of kom je graag in contact met een van onze verpakkingsadviseurs? Neem contact met ons op via de contactpagina of bel: +31 (0)413 724 904.

Hoekbeschermers

Ruim aanbod aan verpakkingsmateriaal

Bij de verzending van het product kun je dit gaan doen met verschillende soorten verpakkingsmateriaal, zodat het product in goede staat aankomt bij de klant. Wij hebben een groot assortiment aan verpakkingsmaterialen standaard op voorraad zoals dozen, tape, opvulmateriaal, folie en nog veel meer.

Sfeerafbeelding Jopak doos

Topkwaliteit

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.