Papieren tape

Met papieren tape sluit je je kartonnen dozen stofdicht en op een milieuvriendelijke manier af.

Papieren tape

De papiertape zorgt ervoor dat jouw verpakking gegarandeerd goed gesloten blijft. Bovendien is de tape bestand tegen vorst, vocht en uv-stralen. Ook wordt papiertape dan vaak gebruikt voor allerhande exporttoepassingen.

Gegommeerde papiertape

Gegommeerde papiertape wordt gekenmerkt door zijn sterke kleefkracht. Wanneer een doos eenmaal afgesloten is kun je deze niet openen zonder te beschadigen. Zo fungeert de tape meteen als een extra veiligheidsmarkering.  De tape blijft bovendien ook stevig zitten op gerecyclede dozen.

Een bruine tape die gemaakt is van papier
Papiertape voorbeeld

Zelfklevende tape

Zelfklevende tape, plakt zoals de naam doet vermoeden, direct bij het aanbrengen. Net zoals bij een ‘normale’ tape. De papiertape kan aangebracht worden met de hand of met een standaard tapedispenser. 

Handmatig of met een tapedispenser

Je kunt papiertape handmatig aanbrengen en gemakkelijk met de hand afscheuren. Het is ook mogelijk om dit met een tapedispenser te doen. Papieren tape rekt niet mee en is vrijwel geluidloos bij het afrollen van de tape. Ook is de tape prima te bedrukken, lees hierover meer bij het kopje bedrukte tape.

Ons assortiment papieren tape

Ben je van plan om papiertape te kopen? Bekijk hier ons uitgebreide assortiment in verschillende soorten papieren tape.

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.

  • Productcategorieën