Stazakken

Stazakken, ook wel stand-up pouches genoemd, bieden vele mogelijkheden en voordelen.

Stazak

Stazakken zijn ideaal voor het verpakken van verschillende voedingswaren zoals koffie en thee, kruiden en sauzen, poeders, etc. maar ook voor bijvoorbeeld hobbyspullen zoals kralen, speelgoed, etc. Doordat stazakken hersluitbaar zijn blijft het verpakte voedsel langer houdbaar. Tevens zijn stazakken FDA goedgekeurd, dit wil zeggen dat ze voedselveilig zijn.

Eigenschappen

Een voordeel van kraft stazakken ten opzichte van traditionele verpakkingen zoals potten en emmers is dat niet-gevulde stazakken veel minder ruimte in beslag nemen. Tevens zijn de zakken gemaakt van stevig gelamineerd materiaal en een extra dikke lasnaad, hierdoor kan de zak niet zomaar open scheuren. Door de chique en stijlvolle uitstraling zijn de stazakken de ideale verpakking in winkels en blijven ze dankzij de uitklapbare ronde bodem perfect rechtop staan.

Stazakken

Stazakken op maat

Jopak levert op-maat-gemaakte en bedrukte stazakken in verschillende uitvoeringen en met verschillende opties. Dit is al mogelijk vanaf circa 10.000 stuks. Jopak biedt zeer snelle levertijden; in veel gevallen kunnen wij bedrukte stazakken al na 6 weken bij u leveren. Heeft u een kleiner aantal stazakken gewenst maar wilt u toch uw eigen huisstijl erop terug laten komen? Wij geven jou graag tips om toch jouw eigen draai te geven aan de zak.

Ons assortiment stazakken

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor het kopen van stazakken? Jopak levert stazakken in verschillende soorten en maten. Transparante stazakken, hersluitbare stazakken, stazakken met een gripsluiting of venster, je vindt het allemaal bij ons. Bekijk hieronder ons gehele assortiment en koop eenvoudig jouw stazakken.

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.

  • Productcategorieën