Gevarenetiketten

Gevarenetiketten zijn etiketten die waarschuwen voor een gevaar of risico. Zo geef je in één oogopslag aan of jouw pakketje gevaarlijke stoffen bevat of dat het product breekbaar is. 

Gevarenetiketten

Het is wettelijk verplicht om pakketten met gevaarlijke stoffen te voorzien van een gevarenetiket. Het kan hierbij gaan om pakketten met bijvoorbeeld brandbare stoffen of goederen. Deze etiketten zijn goedgekeurd voor transport via de lucht, het spoor of de weg.

Belang gevarenetiket

Gevaren etiketten blijven sterk en permanent plakken op uiteenlopende oppervlakken en materialen. Dankzij het formaat en de herkenbare symbolen met daarbij de felle kleuren wit, rood en zwart vallen ze goed op. Met deze etiketten waarschuw je de mensen die het pakket hanteren.

Ons standaard assortiment gevaren etiketten

Wij leveren gevaren etiketten in verschillende soorten en maten. Vrijwel elk standaard gevaren etiketten hebben wij in ons assortiment. Kun je een etiket niet vinden? Neem gerust contact met ons op!

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.

  • Productcategorieën