Palletdozen

Palletdozen worden gebruikt om grote producten op een pallet te vervoeren of om een groot aantal kleinere producten op een pallet bijeen te houden. Doordat de doos precies op een pallet past, steekt deze niet uit.

Palletdozen

Doordat de palletdozen van een zware, goede kwaliteit karton gemaakt zijn, kunnen deze veel gewicht aan. Door deze goede kwaliteit kunnen de dozen, indien het gewicht op een correcte manier verdeeld is, gestapeld worden op een pallet. De dozen moeten bestand zijn tegen vervoer over water, door de lucht en over de weg.

Afmetingen palletdoos

Kort gezegd is een palletbox vaak een grote Amerikaanse vouwdoos welke goed aansluit op de afmetingen van de meest voorkomende pallets in de markt; 600 x 800 mm, 800 x 1200 mm (Palletdoos europallet) en 1000 x 1200 mm (palletdoos blokformaat). De palletbox is naast een fefco 0201 (Amerikaanse Vouwdoos) ook verkrijgbaar in een bodem/deksel uitvoering.

een pallet vol met dozen

Palletdozen op maat

De kartonnen palletdozen zijn leverbaar in verschillende soorten en maten. Ben je van plan om een palletdoos op maat te laten maken? Dan ben je aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op over jouw gewenste product, dan zoeken we samen naar de juiste doos.

Ons assortiment palletdozen

Wij hebben een assortiment in kartonnen palletboxen. Palletdozen met of zonder deksel, je vindt het allemaal in ons assortiment. Ben je van plan om een palletdoos te kopen? Bekijk hieronder ons gehele assortiment.

  • Productcategorieën

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.

  • Productcategorieën