Verzenddozen

Bij het verzenden van producten via pakketdiensten zijn verzenddozen erg belangrijk. Ze zijn snel en eenvoudig op te zetten en kunnen veel tijd besparen, zeker wanneer je een groot aantal pakketten verzendt.

Verzenddozen

Er zijn veel verschillende soorten en maten dozen die verzonden kunnen worden. Het is belangrijk om bij jezelf na te gaan hoe je een doos gaat gebruiken. Ben je van plan om een kleiner product te verzenden? Dan is het verstandig om voor een brievenbusdoos te kiezen. Wanneer je veel pakketten moet versturen kan een autolockdoos interessant zijn.

Brievenbusdoos

 Een brievenbusdoos is een verzenddoos met de maximale afmeting van 38 x 26,5 x 3,2 cm (lengte x breedte x hoogte). Deze verzenddozen zijn ideaal te gebruiken door de brievenbus. Met een brievenbusdoos verzendt je jouw pakketjes tegen een gunstig tarief, aangezien het gewoon door de brievenbus past!

Autolockdoos

Wil je voor snelheid gaan? Ga voor een verzenddoos met autlockbodem. Met een autlockdoos bespaar je enorm veel tijd waardoor je veel efficiënter te werk gaat. Doordat de automatisch sluitende bodem ben je ongeveer drie keer sneller dan een standaard vouwdoos. 

Bedrukte verzenddozen

Personaliseer je verzenddoos door het te laten bedrukken. Meestal worden de dozen bedrukt met het bedrijfslogo en eventueel andere belangrijke informatie. Verzenddozen op maat laten maken is ook mogelijk! Neem gerust contact met ons op en wij zullen jou advies geven.

Ons assortiment verzenddozen

Wij als groothandel hebben een uitgebreid assortiment in dozen voor te verzenden. Verzenddozen voor wijn, witte of  zwarte verzenddozen, je kunt het allemaal bij ons vinden. Ben je van plan om een verzenddoos te kopen? Bij ons bestel je eenvoudig jouw dozen. Bekijk hieronder ons gehele assortiment.

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.

  • Productcategorieën