Verzenddozen

Bij het verzenden van producten via pakketdiensten zijn verzenddozen erg belangrijk. Ze zijn snel en eenvoudig op te zetten en kunnen veel tijd besparen, zeker wanneer je een groot aantal pakketten verzendt.

Verzenddozen

Er zijn veel verschillende soorten en maten verzenddozen. Het is belangrijk om bij jezelf na te gaan hoe je een doos gaat gebruiken. Ben je van plan om een kleiner product te verzenden? Dan is het verstandig om voor een brievenbusdoos te kiezen.

Brievenbusdoos

 Een brievenbusdoos is een verzenddoos met de maximale afmeting van 38 x 26,5 x 3,2 cm (lengte x breedte x hoogte). Met een brievenbusdoos verzend je jouw pakketjes tegen een gunstig tarief.

Autolockdoos

Wil je voor snelheid gaan? Ga dan voor een verzenddoos met autolockbodem. Met een autolockdoos bespaar je enorm veel tijd waardoor je veel efficiënter te werk gaat. 

Bedrukte verzenddozen

Personaliseer je verzenddoos door het te laten bedrukken. Vaak worden de verzenddozen bedrukt met het bedrijfslogo en eventueel andere belangrijke informatie. Advies nodig? Neem gerust contact met ons op. 

Ons assortiment verzenddozen

Jopak heeft een uitgebreid assortiment in verzenddozen. Ben je van plan om een verzenddoos te kopen? Bekijk hieronder ons gehele assortiment. 

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.

  • Productcategorieën