Amerikaanse vouwdoos dubbele golf

De kartonnen doos is een van de meest gebruikte verpakkingsmaterialen en zijn onmisbaar in het dagelijks leven. Je ziet ze overal in verschillende vormen en maten. Het bekendste type kartonnen doos is de Amerikaanse vouwdoos, ook wel AVD genoemd. Een amerikaanse vouwdoos dubbele golf bestaat uit twee golven karton.

Amerikaanse vouwdoos dubbele golf

Een Amerikaanse vouwdoos zorgt ervoor dat jouw goederen veilig en onbeschadigd de bestemming bereiken. De doos is erg stevig waardoor jouw verzending optimaal beschermd wordt. Het is de meest gebruikte doos ter wereld en hierdoor wordt  de doos als een standaarddoos gezien.

Eigenschappen

De Amerikaanse vouwdoosjes beschikken over kleppen aan de boven- en onderkant en wordt aan beide zijden dichtgevouwen. Er wordt vaak gecommuniceerd over een enkele of een dubbele golf doos. Een dubbele golf doos is geschikt voor het verpakken van artikelen vanaf ongeveer 10 kg. Deze dozen zijn sterker waardoor ze ideaal zijn voor het verzenden van zwaardere producten.

vouwdoos op maat

Om jouw verpakking beter af te stemmen op jouw product, kun je er voor kiezen om een doos op maat te laten maken. De doos wordt perfect afgestemd op de afmetingen van jouw product. Zo zorg je ervoor dat je product op een verantwoorde manier op de desbetreffende bestemming aankomt. Ook kun je er voor kiezen om een vouwdoos te bedrukken. Neem gerust contact met ons op en wij zullen jou advies geven.

Ons assortiment Amerikaanse vouwdozen dubbele golf

Wij hebben een uitgebreid assortiment in kartonnen vouwdozen. Vouwdozen met deksel, vouwdozen in het wit, je vindt het allemaal in ons assortiment. Ben je van plan om een amerikaanse vouwdoos dubbele golf te bestellen? Bekijk hieronder ons gehele assortiment.

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.

  • Productcategorieën