Verzendenveloppen

Verzendenveloppen zijn ideaal voor het verzenden van platte producten of documenten zoals tijdschriften, boeken, dvd’s, foto’s kalenders, etc.

Verzendenveloppen

Verzendenveloppen zijn gemaakt van golfkarton of massief karton en zijn verkrijgbaar in het wit, zwart, bruin karton en transparant. Alle enveloppen beschikken over een plakstrip zodat de envelop gemakkelijk dichtgeplakt kan worden. Super handig en tijdbesparend! Tevens is de envelop gemakkelijk te openen door de handige afscheurstrip.

De juiste verzendenvelop

Verzendenveloppen zijn ideaal wanneer een standaard envelop te klein is of te weinig bescherming biedt, en een kartonnen doos te groot is. Het is van belang om de juiste verzendenvelop te gebruiken voor de goederen die worden verzonden. 

Ons assortiment verzendenveloppen

Wij hebben een uitgebreid assortiment in verschillende kartonnen verzendenvelop. Ben je van plan om verzendenveloppen te kopen? Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment.

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.

  • Productcategorieën