Verzendenveloppen

Verzendenveloppen zijn ideaal voor het verzenden van platte producten of documenten zoals tijdschriften, boeken, dvd’s, foto’s kalenders, etc.

Verzendenveloppen

Verzendenveloppen zijn gemaakt van golfkarton of massief karton en zijn verkrijgbaar in het wit, zwart, bruin karton en transparant. Alle enveloppen beschikken over een plakstrip zodat de envelop gemakkelijk dichtgeplakt kan worden. Super handig en tijdbesparend! Tevens is de envelop gemakkelijk te openen door de handige afscheurstrip.

De juiste envelop

Verzend enveloppen van karton zijn ideaal wanneer een standaard envelop te klein is of te weinig bescherming biedt, en een kartonnen doos te groot is. Het is van belang om de juiste envelop te gebruiken voor de goederen die worden verzonden. Doordat de (meeste) enveloppen  door de brievenbus passen bestaar je ook nog eens geld. 

Ben je op zoek naar een duurzame variant van de verzendenvelop? Dan zijn de graskarton verzendenveloppen ideaal. Met het kiezen van een verpakking van graskarton ben je namelijk erg duurzaam bezig. Lees hier meer over verpakkingen gemaakt van graskarton.

verzendenveloppen inclusief plakstrip

Ons assortiment verzendenveloppen

Wij als groothandel hebben een uitgebreid assortiment in verschillende soorten en maten kartonnen verzendenveloppen. Een verzend envelop voor kleding, boeken, kalenders, je vindt het allemaal bij ons.  Ben je van plan om verzendenveloppen te kopen? Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment. Heb je liever direct contact met één van onze werknemers? Neem dan contact op via 0413-724904. Wij helpen jou graag verder bij het kiezen van de juiste doos op maat.

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.

  • Productcategorieën