Tape & etiketten

Verzendetiketten zijn blanco etiketten, geschikt voor een etikettenprinter. Met verzendetiketten draai je het geschikte formaat etiketten uit voor bijvoorbeeld DHL en PostNL.

Verzendetiketten

Door het online verkopen van producten worden er veel meer pakketten verzonden via de reguliere pakketdiensten. Op elk pakketje moet een verzendetiket geplakt worden. Een etiket kleeft direct aan het pakketje en raakt niet los tijdens het transport. Een verzendetiket is niet alleen van belang bij het bezorgen van je pakket, maar ook om deze te kunnen scannen en volgen.

Regels rondom verzendetiketten

Verzendetiketten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Het is belangrijk om rekening te houden met de regels van de pakketbezorger. Sommige bezorgers stellen namelijk specifieke eisen aan het formaat van de label. Wij bieden etiketten die veel gebruikt worden bij zendingen door de bekende pakketdiensten zoals PostNL, DHL en UPS. Je kunt er ook voor kiezen om een etiket op maat te laten maken.

een rol etiketten zonder bedrukking

Etiketten op maat

Om jouw etiketten beter af te stemmen op jouw wensen, kun je er voor kiezen om een etiket op maat te laten maken. De etiket wordt perfect afgestemd op de afmetingen die jij nodig hebt. Tevens is het mogelijk om jouw etiket te bedrukken. Neem gerust contact met ons op en wij zullen jou advies geven.

  • Productcategorieën