Gripzakken

Gripzakken zijn de ideale zakken voor het samen houden en verpakken van vaak wat kleinere artikelen zoals schroeven, tandwielen of andere kleine onderdelen.

Gripzakken

Gripzakken zijn gemaakt van een helder materie waardoor de inhoud van het zakje duidelijk zichtbaar is. Er zijn 3 verschillende soorten zakken: met schrijfvlak, eurosleuf of ronde perforatie. De zakjes zijn erg gemakkelijk te sluiten doordat ze dicht gedrukt kunnen worden. Ze zijn meerdere malen te gebruiken doordat de zakjes na het openen weer eenvoudig gesloten kunnen worden. Ideaal!

Gripzakken met schrijfvlak​

Wanneer je extra informatie wilt noteren over de inhoud of de bestemming van de gripzak zijn de gripzakjes met schrijfvlak ideaal. Op de zak zit een schrijfvlak aangebracht waar je gemakkelijk met stift of pen informatie op kunt schrijven. Ideaal!

Een klein zakje waar je iets op kunt schrijven
Een klein zakje die opgehangen kan worden

Gripzakken met eurosleuf of ronde perforatie​

Gripzakjes met een eurosleuf kunnen opgehangen worden aan het eurolock ophangsysteem. Dit is een bord waar overzichtelijk de zakjes aangeboden kunnen worden. Gripzakjes met een ronde perforatie kunnen ook opgehangen worden aan een bord.

Ons assortiment gripzakjes

De zakken zijn vaak verpakt per 1000 stuks in een doos en zijn bij ons al te koop vanaf 1 doos. Ben je van plan om gripzakken te kopen? Bekijk hieronder ons gehele assortiment. Heb je liever direct contact met één van onze werknemers? Neem dan contact op via 0413-724904. Wij helpen jou graag verder bij het kiezen van de juiste gripzakjes.

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.

  • Productcategorieën