Sealed Air® Fill-Air

Blaas je eigen luchtkussenzakjes voor het opvullen van pakketten. 

Blaas je eigen luchtkussenzakjes

Met de verpakkingsoplossingen van Sealed Air® Fill-Air blaas je zelf luchtkussenzakjes voor het opvullen van pakketten en dozen.

Door het gebruik van luchtkussenzakjes blijven de producten op hun plek in het pakket tijdens het verzenden. Ook dient het als een buffer tussen het product en de dooswand waardoor het lichte klappen en schokken opvangt. Het gebruik van luchtkussenzakjes verminderd de kans op schade tijdens het transport. 

Voor het beschermen van kwetsbare producten zijn luchtkussenzakjes minder geschikt. Kijk voor optimale bescherming van producten naar Sealed Air® NewAir, Sealed Air® Paper Solutions, Sealed Air® Instapak of Sealed Air® Korrvu.

 

Ideaal voor de middel- tot grootverbruiker

Het multifunctionele instapmodel

Sealed Air Fill Air machine voorbeeld - Sealed Air® verpakkingsoplossingen
Een apparaat van Sealed air voor het opvullen van pakketjes
Een bruine kartonnen doos gevuld met luchtzakjes Fill-Air

Gratis proefmaand

Vraag een gratis proefmaand aan en kom erachter wat Sealed Air® voor jouw organisatie kan betekenen.

Verpakkingsmateriaal op rol

De luchtkussenzakjes die gemaakt kunnen worden in combinatie met de Fill-Air Rocket zijn gemaakt van plastic. Het materiaal van de luchtzakjes wordt geleverd op een rol. Vervolgens kan je makkelijk de rol op het apparaat plaatsen, de verpakkingsmachine blaast vervolgens lucht in het plastic. Doordat elk zakje geperforeerd is kunnen deze makkelijk van elkaar worden gescheiden en kan jij dus zelf bepalen hoeveel opvulmateriaal je gebruikt voor jouw pakket. De rollen voor de luchtzakjes kunnen telkens vervangen worden.

Luchtkussenzakjes machine

Door het aanschaffen van een luchtzakjes machine heb jij altijd beschikking tot jouw eigen geproduceerde opvulmateriaal. Het verpakkingsmateriaal zorgt ervoor dat producten op hun plek blijven zitten tijdens verzending, dit kan schade voorkomen. De luchtkussenmachine is makkelijk in gebruik. Met slechts een druk op de knop produceert de Fill-Air Rocket luchtzakjes om jouw doos mee te vullen. Het opvulmateriaal kan voor zowel grote als kleinere pakketten worden gebruikt.