Labels

Label jouw producten en voorzie ze van belangrijke informatie.

Kartonnen labels

Kartonnen labels zijn gemaakt van een stevige kwaliteit karton. Ze zijn goed beschrijfbaar met pen en potlood en bovendien uitstekend te beplakken met een etiket. De kartonnen labels hebben een natuurlijke uitstraling en hierdoor worden ze veel gebruikt als prijskaartjes labels tags bij bijvoorbeeld kleding of bloemstukken. Het karton zal minder snel uit scheuren doordat het ponsgat verstevigd is. Met dit gat kun je de labels ophangen of ergens aan vast maken.

Kunststof labels

Kunststof labels zijn gemaakt van stevig PVC en kunnen beschreven worden met een (watervaste) stift. Het materiaal van de labels is licht buigbaar en gaat lang mee. In tegen stelling tot de kartonnen labels zijn de kunststof labels weerbestendig en geschikt voor buitenopslag. De kunststof labels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hierdoor kun je producten makkelijk opdelen in categorieën die direct te herkennen zijn aan de felle kleuren. De labels hebben twee ponsgaten waardoor het oppervlak op iedere manier beschreven kan worden en het zo op de juiste manier aan het product bevestigd kan worden. Hierdoor komt het label nooit ondersteboven te hangen.

Ons assortiment labels

Ben je van plan om labels te kopen? Wij leveren labels in verschillende soorten en maten. Bekijk hieronder ons gehele assortiment.

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.

  • Productcategorieën