Foliedispensers

Foliedispensers zijn ideaal om handwikkelfolie of miniwrap folie gelijkmatig en eenvoudig om je product of pallet heen te wikkelen.

Foliedispensers

Er zijn verschillende soorten uitvoeringen zoals eenvoudige foliedispensers voor sporadisch gebruik of zwaardere foliedispensers die vaak bij bedrijven gebruikt worden.

Handig & efficiënt

Wanneer je handmatig wikkelfolie aanbrengt kun je eigenlijk niet zonder een wikkelfoliedispenser. Wij raden je aan om er meteen één aan te schaffen. Pijnlijke handen bij het afrollen zijn verleden tijd met de dispenser. Het apparaat is gemakkelijk in gebruik, je brengt de folie eenvoudig op spanning. Op deze manier zit de folie strak en snel over het aan te brengen product.

Foliedispenser

Ons assortiment foliedispensers

Wij hebben een groot assortiment in verschillende soorten folie dispensers. Ben je van plan om een foliedispenser te kopen? Bekijk hieronder ons gehele assortiment.

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.

  • Productcategorieën