Omsnoeren

Het omsnoeren van producten wordt gedaan om goederen op een pallet vast te zetten en te stabiliseren of om producten te bundelen. 

Omsnoeren

Het omsnoeren gebeurt met een omsnoeringsband, meestal van kunststof of textiel. Met name bij het vervoeren van pallets met veel losse dozen wordt de zending omgesnoerd. Hiermee voorkom je dat producten verschuiven en daardoor beschadigen.

Soorten omsnoeringsband

Omsnoeren gebeurt met veel verschillende types band en op verschillende manieren. Wij leveren PP band, PET band, Textielband (polyester) en staalband. Deze zijn ook terug te vinden in ons assortiment.

Omsnoeringsspanner - dispensers spanners & haspels

Omsnoeringsapparaten

Bij het omsnoeren van een omsnoeringsband wordt er vaak gebruik gemaakt van omsnoeringsapparaten. Omsnoeringsapparaten maken het werk simpeler en besparen veel tijd. Voor elke soort band zijn er verschillende oplossingen. Enkele omsnoeringsapparaten die wij in ons assortiment hebben zijn de (elektrische) handspanner en de omsnoeringsmachine

Ons assortiment omsnoeringsbanden

Ben je van plan om een omsnoeringsband te kopen? Bekijk hier ons uitgebreide assortiment in verschillende soorten omsnoeringsbanden.

 

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.

  • Productcategorieën