Topvellen

Topvellen zijn plastic vellen, bedoeld voor het afdekken van de bovenkant van een pallet of krat.

Topvellen

Met een topvel wordt de lading van een pallet afgedekt of afgetopt waardoor deze extra bescherming krijgt tegen vuil en stof tijdens, voor of na het transport. 

Goede bescherming

Topvellen zijn gemaakt van LDPE folie en zijn sterk en waterdicht. Wanneer je een topvel op je pallet of krat legt biedt dit beschermingen tegen stof, vuil en vocht. Dit is vooral van belang bij langdurige opslag van een pallet of het vervoeren van een kwetsbare lading. Door bijvoorbeeld het weer kunnen de artikelen op een pallet nat worden, maar ook door een lekkage in een magazijn. Wanneer je gebruik maakt van een topvel is de landing extra goed beschermd.

De topvellen zijn verkrijgbaar op rol en zijn makkelijk af te scheuren door de perforatie na elk vel.  

Ons assortiment topvellen

Topvellen zijn beschikbaar in verschillende formaten, kleuren en foliediktes. Het geeft een professionele uitstraling van jouw palletlading en biedt extra bescherming van de goederen. 

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.

  • Productcategorieën