Tapedispensers

Tapedispensers zijn onmisbaar bij het dichtplakken van verpakkingen en dozen. Wanneer je meerdere pakketten per week of maand verstuurd is het aan te raden om een tapedispenser aan te schaffen.

Tapedispensers

Het handmatig dichtplakken van verzenddozen is intensief werk wanneer je een hoog aantal pakketten verstuurd. Met een tapedispenser behaal je snelheid én kwaliteit als resultaat. Wanneer je tape met een dispenser aanbrengt komt de tape onder spanning te staan, wanneer je dit handmatig doet is de spanning vaak een stuk minder. Hierdoor kan de zending tijdens het transport open springen, en dit mag natuurlijk niet gebeuren.

Alle standaard rollen PP en PVC verpakkingstape zijn geschikt voor tapedispensers. De apparaten zijn voorzien van een ergonomische handgreep of pistoolgreep, een zaagtandmes en een touch-flap. Een zaagtandmes zorgt ervoor dat het afsnijden van de tape eenvoudig gaat en dat de tape na het snijden in zijn startpositie blijft. Een touch-flap is de flap bovenop de tapedispenser en wordt gebruikt om de tape na te strijken en bij het afsnijden onder spanning te brengen.

Ons assortiment tapedispensers

 

Ben je van plan om een tapedispenser te kopen? Wij leveren tapedispensers in verschillende soorten en maten. Bekijk hieronder ons gehele assortiment in tapedispensers.Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.

  • Productcategorieën