Doos op maat

Ga voor de perfecte doos op maat precies zoals jij het wilt!

Doos op maat

Wanneer je regelmatig gebruikt maakt van dozen kan het aantrekkelijk zijn om kartonnen dozen op maat te laten maken. Dozen die op maat gemaakt zijn zullen beter aansluiten op jouw product. Doordat de dozen perfect aangesloten zitten is er minder ongebruikte ruimte in de doos en hoeft er minder gebruikt gemaakt te worden van opvulmateriaal. Verpakkings dozen op maat zijn te bestellen in elk mogelijk uitvoering van een eenvoudige Amerikaanse vouwdoos tot een brievenbusdoos op maat.

Verschillende doeleinden

Tegenwoordig worden dozen niet alleen gezien als een verpakkingsmiddel, ze worden ook vaak gebruikt voor communicatie- en marketingdoeleinden. Op maat gemaakte dozen worden dan ook vaak bedrukt met het bedrijfslogo en/of belangrijke informatie, zoals informatie over de inhoud, verwijzingen naar social media en retourinformatie.

Hoe kies ik de perfecte doos op maat?

Het bepalen van de juiste verpakking kan soms lastig zijn. Er zijn een aantal belangrijke punten waar rekening mee gehouden moet worden. Het is belangrijk om na te gaan waar de doos precies voor gebruikt gaat worden: hoeveel kilogram wordt er in de doos verpakt? Gaat de doos gebruikt worden om retour te sturen? Hoe fragiel is het product dat je zal verpakken? Worden de dozen (gestapeld) verzonden op een pallet? Dit zijn belangrijke vragen voor het kiezen van de juiste verpakking. Neem gerust contact met ons op en we helpen je met het kiezen van de juiste verpakking.

Bedrukte doos op maat

Wil je een kartonnen doos op maat laten bedrukken? Dan is het goed om te bedenken welke boodschap je over wil brengen. Wil je alleen het logo laten bedrukken of kies je voor een variant met meerdere kleuren bedrukking?

Tot slot is het goed om te weten dat wij altijd rekenen in millimeters en in de volgorde lengte x breedte x hoogte. Over het algemeen wordt er bij het bepalen van de afmetingen gesproken over de binnenmaat van de doos. Het is dus raadzaam om bij het bepalen van de afmetingen van de doos de binnenkant te berekenen en niet de buitenkant.

Het aanvragen van jouw doos op maat

Ben je van plan om dozen op maat te bestellen? Het aanvragen van jouw doos  bij Jopak is erg eenvoudig. Vul het offerteformulier zo volledig mogelijk in en ontvang binnen enkele werkdagen een geheel vrijblijvende offerte. Heb je liever direct contact met één van onze werknemers? Neem dan contact op via 0413-724904. Wij helpen jou graag verder bij het kiezen van de juiste doos op maat.

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.

  • Productcategorieën