Autolockdozen

Met een autolockdoos verpak je je pakket snel en veilig dankzij de versterkte bodem. Ideaal voor het verzenden van een groot aantal pakketten.

Autolockdozen

Wanneer je voor snelheid wilt gaan zijn autolock dozen ideaal. Deze automatische dozen worden plano geleverd en als je de doos uitvouwt sluit de bodem. Heel makkelijk en snel! Doordat de bodem automatisch sluit ben je ongeveer drie keer sneller dan een standaard vouwdoos. Tevens hebben de autolockdozen geen naad in de bodem. Dit kan in sommige gevallen erg praktisch zijn, aangezien de producten netter gestapeld kunnen worden.

gebruiksvriendelijk

De kartonnen dozen met een autolock bodem zijn erg handig en gebruiksvriendelijk voor de ontvanger van het pakket. De meeste dozen beschikken namelijk over een zelfklevende sluiting. Door deze sluiting heb je helemaal geen tape meer nodig bij het sluiten van de doos, er hoeft namelijk alleen maar een strip verwijderd te worden. Super handig en tijdbesparend!

Autolock dozen op maat

De dozen met een autolock bodem zijn leverbaar in verschillende soorten en maten. Wil jij een autolockdoos op maat laten maken? Neem gerust contact met ons op over jouw gewenste product, dan zoeken we samen naar de juiste doos. Het bedrukken van autolock dozen is tevens ook mogelijk.

Ons assortiment autolockdozen

Wij hebben een uitgebreid assortiment in kartonnen autolockdozen. Witte of zwarte autolock dozen, met een enkele- of dubbele zelfklevende sluiting, je vindt het allemaal in ons assortiment. Ben je van plan om autolock dozen te kopen? Bekijk hieronder ons gehele assortiment.

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.

  • Productcategorieën