Foam

Bescherm jouw producten tegen krassen en stoten met bescherm foam. Het schuim kan als verpakkingsmateriaal gebruikt worden, maar ook als opvulmateriaal in grotere dozen.

Beschermen en opvullen met beschermschuim

Schuimfolie

Schuimfolie wordt vaak gebruikt bij het beschermen van krasgevoelige producten zoals glas, gecoat metaal en bijvoorbeeld hout tijdens transport of opslag. Het product wordt vaak geleverd op een rol maar is ook leverbaar in voorgesneden vellen.

✔️ Goede bescherming

✔️ Soepel materiaal

✔️ Erg licht materiaal

Witte dozen enkele golf

Voordelen bescherm foam

Bescherm schuim heeft verschillende voordelen. Ten eerste biedt het een goede bescherming tegen scherpe voorwerpen die krassen kunnen veroorzaken. Daarnaast is de bescherm schuim schimmel- en vochtbestendig. Hierdoor kun je jouw producten goed beschermen tijdens langdurige opslag in bijvoorbeeld een vochtige ruimte. Ook is het gebruik van schuim erg licht. Hierdoor voegt het nauwelijks gewicht toe aan een pakket!

Soorten foam

Bescherm schuim is verkrijgbaar op een rol of als voorgesneden vellen. Over het algemeen heeft schuim een dikte van 1-, 2-, of 3mm. Schuimfolie van 1 mm dik is geschikt voor het krasvrij houden van krasgevoelige producten. Foam van 2 mm dik beschermt uw producten ook tegen lichte stoten. Schuimfolie van 3 mm dik is een stuk stugger en is uitermate geschikt voor scherpe voorwerpen en heeft een dempende werking. Let wel op, hoe dikker de foam, hoe stugger het wordt.

Toepassingen

Verpak kwetsbare producten met beschermingsfoam. De foam is ideaal voor het verpakken van producten zoals glas, keramiek, porselein en andere kwetsbare objecten. De flexibele foam wikkel je eenvoudig om elk product, zodat deze beschermd zijn tegen schokken en stoten. Ook houd je je producten droog. Door de gesloten celstructuur is de foam waterdicht en zo blijven je producten dus vrij van vuil en stof.

  • Productcategorieën

Ons assortiment beschermings foam

Wij hebben een uitgebreid assortiment in bescherm foam. Ben je van plan om bescherm foam te kopen? Bekijk hieronder ons standaard assortiment!

Bekijk ons standaard assortiment beschermingsfoam hieronder

Veel door ons aangeboden verpakkingsoplossingen zijn op maat gemaakt,
vraag daarom altijd naar de mogelijkheden!

  • Productcategorieën

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.