zakken & tassen

Vlakke zakken zijn ideaal voor het verpakken van losse artikelen met een beperkte hoogte die extra bescherming nodig hebben tijdens de opslag.

vlakke zakken

De zakken zijn gemaakt van LDPE plastic, hierdoor zijn de zakken helder en transparant. Ze worden vaak gebruikt voor het verpakken van bakproducten, maar ze zijn ook ideaal bij het verpakken van bijvoorbeeld kleding of het opslaan van schroeven en kraaltjes.

Opbouw vlakke zakken

De zakken zijn geheel plat doordat de zak enkel een bodemseal en twee keer een lengteseal bevat. De bovenkant van de zak is open en kan dichtgemaakt worden met behulp van een sealapparaat, zakkensluiter, tape of gewoon een simpel elastiekje.

Anti-statische vlakke zakken (ESD)

Anti-statische vlakke zakken zijn ideaal voor het verpakken van elektrische componenten welke gevoelig zijn voor statische ontlading. De zakken zorgen ervoor dat statische elektriciteit meteen wordt doorgegeven aan de omgeving. Ze zijn te herkennen aan de vaak roze of grijze kleur.

Ons assortiment vlakke zakken

De vlakke zakken zijn beschikbaar in verschillende soorten en formaten. Ben je van plan om een vlakke zak te kopen? Bekijk hieronder ons gehele assortiment.

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.

  • Productcategorieën