Inpaktafels & straten

Efficiënter inpakken met een inpaktafel in je magazijn of distributiecentrum!

Inpaktafels en straten

Inpaktafels en straten zijn onmisbaar in het magazijn wanneer je een groot aantal pakketten verstuurd. Benieuwd wat een inpakstraat of tafel voor jou kan betekenen?

Een goede inpaktafel

Een inpaktafel is een werkbank die gebruikt wordt voor het inpakken en verzendklaar maken van goederen. In bijna ieder magazijn komt een goede inpaktafel van pas, zo ook die van jou. Een goede inpaktafel is een belangrijk onderdeel in het logistieke proces. De tafels vormen namelijk het centrale punt waar alle materialen en gereedschappen voor het verpakken van producten beschikbaar zijn. Zo kunnen alle nodige activiteiten voor het inpakken bij deze inpaktafel plaatsvinden. Hierdoor hoeft er niet onnodig met goederen gesleept te worden. Ideaal!

paktafel voorbeeld om producten makkelijk in te kunnen pakken
Een tafel voor in je magazijn te plaatsen

Ergonomisch werken

Het aanschaffen van een inpaktafel biedt verschillende voordelen. Een goede tafel is namelijk verstelbaar in de hoogte. Zo kunnen jouw medewerkers ergonomisch werken met een inpaktafel. De inpakker kan namelijk de tafel zodoende afstellen op hun eigen lengte, waardoor het aangenamer wordt om te werken en het risico op rugklachten verminderd.

Mogelijkheden inpaktafels en straten

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden met betrekking tot een inpaktafel of -straat? Neem gerust contact met ons op!

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.

  • Productcategorieën