Kratzakken

Kratzakken zijn plastic zakken die in kratten gestopt worden zodat de inhoud van de krat niet in aanraking komt met de krat zelf.

Kratzakken

De zakken kunnen ook gebruikt worden in bijvoorbeeld dozen of kisten. Deze plastic kratzakken worden vaak gebruikt in de voedingsmiddelenindustrie waar goederen worden verpakt en getransporteerd in kratten.

Stevigheid kratten

De zakken zijn gemaakt van LDPE folie, dit is erg stevig plastic. Deze folie zorgt ervoor dat de inhoud van de zak de krat zelf niet raakt, wat de hygiëne bevordert. De LDPE folie is erg helder, waardoor je ziet wat er in de zak zit.

Kratzakken

Juiste maatvoering

Dankzij de maatvoering van de zakken past de kratzak keurig in de kratten. Door de grote bodem van de zak gaat er geen ruimte verloren in de krat en past de zak perfect. Tevens zijn de zakken voorzien van een handige zijvouw, hierdoor wordt de inhoudsmaat bij het gebruik aanzienlijk groter. In ons assortiment zijn verschillende formaten van krat zakken te vinden zodat je de perfecte kratzak vindt

Ons assortiment kratzakken

Krat zakken zijn te verkrijgen in diverse formaten. Ben je van plan om een kratzak te kopen? Bekijk hieronder ons gehele assortiment.

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.

  • Productcategorieën