Tape & etiketten

Bij Jopak Packaging Solutions kun je terecht voor tapes & etiketten in verschillende soorten en maten. We helpen je graag verder en bekijk hieronder ons gehele assortiment in tapes & etiketten.

Ons assortiment tape en etiketten

Wij hebben een uitgebreid assortiment in tapes en etiketten. Ons assortiment rijkt van papiertapes, PVC of PP tapes tot bedrukte tapes. Met meer dan 30 jaar ervaring denken wij graag met je mee voor de beste tape voor jouw behoeftes. Neem gerust contact met ons op of vraag hieronder een offerte aan. 

De beste tape in alle soorten en maten

Plak eco-friendly

Verpakkingstape met jouw eigen ontwerp

Soepel afrollen van tape

Verzendetiketten & etiketten op maat

Waarschuw de ontvanger van jouw zending

Codeer & categoriseer

Registreer schokken en voorkom beschadigingen 

Gemakkelijk en snel

Tape bedrukken bij Jopak

Bedrukte tape geeft een unieke uitstraling aan jouw pakketjes. Door het bedrukken van tape kan je jouw verpakking helemaal personaliseren. Een verpakking is het eerste wat de klant ziet en daarmee erg belangrijk voor de eerste indruk van de klant. Tape met jouw logo maakt meteen duidelijk aan de klant wat er in het pakket zit en daarnaast is het perfect voor offline branding. Tape bedrukken is iets waar Jopak jou goed mee kan helpen. Met meer dan 30 jaar ervaring helpen wij jou graag om jouw eigen tape te personaliseren.

bedrukte tape met logo van jopak op de tape

Schokindicatoren

Schokindicatoren helpen jou om onzorgvuldigheid tijdens transport in één oogopslag te herkennen. Door het bevestigen van een schokindicator op jouw pakket wordt het direct duidelijk of jouw pakket schokken heeft gehad. Doordat het vanaf de buitenkant van het pakket direct duidelijk is of het pakket harde schokken heeft gehad, kan de ontvanger het pakket weigeren zonder deze te openen. Een schokindicator verkleurt automatisch en is een goedkope en makkelijke manier om onzorgvuldigheid tijdens transport direct te herkennen. De schokindicatoren hebben een uniek serienummer. Dit zorgt ervoor dat er niet gefraudeerd kan worden met de indicatoren!

schokindicatoren van shockwatch in veel kleuren en formaten

Herken onzorgvuldigheid in één oogopslag!

Etiketten op maat

Verzendetiketten zijn ideaal om snel en gemakkelijk belangrijke informatie toe te voegen aan jouw zendingen. Sommige pakketdiensten stellen ook regels aan het specifieke formaat van labels. Het is daarom erg belangrijk om aan deze regels te voldoen en daarnaast is het natuurlijk uitermate handig om gebruik te maken van verzend labels. Naast standaard labels biedt Jopak ook de mogelijkheid om verzend labels op maat te laten maken. Deze labels kunnen dan precies worden afgestemd op jouw afmetingen en daarnaast kan er bedrukking worden toegevoegd aan deze etiketten. Druk bijvoorbeeld jouw logo of merknaam op de etiketten of werk met standaard adresgegevens. De mogelijkheden voor jouw etiketten zijn eindeloos. Heb je vragen of wil je graag in contact komen over de mogelijkheden? Bekijk onze contactpagina en neem vrijblijvend contact met ons op.

een rol etiketten zonder bedrukking

Ruim aanbod aan verpakkingsmateriaal

Bij de verzending van het product kun je dit gaan doen met verschillende soorten verpakkingsmateriaal, zodat het product in goede staat aankomt bij de klant. Wij hebben een groot assortiment aan verpakkingsmaterialen standaard op voorraad zoals dozen, tape, opvulmateriaal, folie en nog veel meer.

Sfeerafbeelding Jopak doos

Topkwaliteit

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.