Verzendverpakkingen

Verzendzakken, ook webshopbags of kledingzakken genoemd, worden vaak gebruikt voor het verzenden van kleding of andere stoffen.

Verzendzakken

Verzendzakken zijn sterke zakken die jouw artikelen vuil- en vochtvrij verpakken. Tevens zijn ze eenvoudig en snel in gebruik. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden met betrekking tot verzendzakken.

Enkele of dubbele tape

Verzendzakken zijn eenvoudig te sluiten door middel van een plakstrip/tape. De zakken zijn leverbaar met een enkele tape of een dubbele tape. Verzendzakken met een dubbele tape zijn ideaal bij het ontvangen van retourzendingen. Bij het verzenden naar de klant wordt één tape dichtgeplakt en eenvoudig geopend door jouw klant. Wanneer de klant de zending wilt retourneren kan dit gemakkelijk door het product in dezelfde zak terug te stoppen en deze te sluiten met behulp van de tweede plakstrip, ideaal en snel. Tevens help je het milieu, aangezien je de zak een tweede leven geeft.

Verzendzak met eigen logo

Kies voor een op-maat-gemaakte verzendzak zoals jij het wilt! Je kunt bij ons op-maat-gemaakte verzendzakken met je eigen logo en/of ontwerp laten maken. Vanaf 5.000 stuks kunnen wij jouw verzendzak op maat en naar eigen wensen maken. Neem gerust contact met ons op of vraag hieronder een offerte aan. 

Ons assortiment verzendzakken

Verzendzakken zijn leverbaar in diverse afmetingen en diktes. Ben je van plan om verzendzakken te kopen? Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment verzendzakken.

Wij helpen je verder

Als groothandel van verpakkingen houden we voorraad van de meest uiteenlopende artikelen en kunnen deze snel leveren. Door ons inkoopnetwerk met gedegen fabrikanten kunnen we snel schakelen en tegen zeer gunstige prijzen leveren.

  • Productcategorieën