Geschenkverpakkingen

bezorg je medewerkers, klanten en relaties het ultieme kerstgevoel met de geschenkverpakkingen van Jopak!

Kerstpakketdozen

Met een kerstpakket vol leuks en lekkers maak je iedereen blij! Onze kerstverpakkingen hebben ieder een eigen stijlvolle design in de juiste figuren en kleuren die natuurlijk bij kerst horen!

De kerstpakketdozen zijn praktische Amerikaanse vouwdozen van stevig, lichtgewicht golfkarton. Ze zijn schokbestendig en uitstekend te gebruiken voor het stapelen van dozen.  De dozen worden plat geleverd en zijn eenvoudig in elkaar te zetten. Vervolgens vul je de  doos met de kerstpakket vulling én natuurlijk de producten.

Opvulmateriaal voor in een kerstpakket

Met onze papieren opvulchips vul je je kerstpakketten op een leuke manier op. Dit materiaal zorgt ervoor dat jouw geschenk niet beschadigd en goed wordt opgevuld in de verpakking. Tevens bieden de kleuren een luxe uitstraling van jouw kerst pakket.

  • Duurzaam opvulmateriaal; 100% gerecycled papier
  • Ideale opvulling voor in een kerstpakket
  • Unieke uitstraling
  • Eén doos à 120 liter

Wijnfles verzenddozen

Verstuur wijnflessen zonder zorgen en kies voor een verpakking die flessen beschermd tijdens verzending! Dit geeft een luxe uitstraling aan producten en voorkomt schade aan flessen.

Verstuur wijnflessen zonder zorgen! Met deze DHL gecertificeerde wijnfles verzenddozen verstuur je eenvoudig en veilig wijnflessen zonder zorgen over schade. De wijnfles verzenddozen zijn eenvoudig op te zetten en beschikken over een zelfklevende plakstrip. Door de plakstrip is extra tape niet nodig.

De wijnfles verzenddoos is geschikt voor zowel Bordeaux (rechter fles op de foto) als Bourgogne (linker fles op de foto) wijnflessen van 0.75 liter.

Wijnfles verzenddoos voor het verzenden van flessen.

Enkele tips

De feestdagen komen steeds dichterbij… en voor bijna alle ondernemers betekent dat: een fantastisch kerstpakket geven aan je medewerkers. Op deze  pagina lees je de beste tips voor het maken van een kerstpakket 🎁

Ons assortiment geschenkverpakkingen

Wij hebben 4 soorten kerstpakketdozen in ons assortiment met 2 verschillende formaten. Ben je van plan om geschenkverpakkingen of opvulmateriaal te kopen? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen, geheel vrijblijvend

1
2
3